ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مهسا اسداله‌نژاد توسط نهادهای امنیتی بازداشت شد

در ادامه موج بازداشت پژوهشگران و مترجمان نزدیک به جریان چپ، مهسا اسداله‌نژاد، جامعه‌شناس و پژوهشگر نیز بازداشت شد.

بر اساس گزارش‌های رسیده به زمانه، صبح دوشنبه ۱۲ آبان، مهسا اسدالله‌نژاد نیز بازداشت شده است. با تایید این خبر اکنون شمار بازداشتی‌های پژوهشگران جریان چپ در ایران به چهار تن رسیده است. هر چند بنا بر برخی اخبار تایید نشده امکان افزایش بازداشتی‌ها وجود دارد. پیش از این خبر دستگیری پرویز صداقت و شیرین کریمی منتشر شده بود و محمد مالجو نیز که توسط نهادهای امنیتی احضار شده، به احتمال بسیار زیاد بازداشت شده است.

به گزارش منابع زمانه مهسا اسداله‌نژاد، جامعه‌شناس و پژوهشگر صبح امروز در حالی که در خانه پدر و مادرش حضور داشت پس از ضبط وسایل الکترونیکی‌اش بازداشت شد.

مهسا اسداله‌نژاد، متولد ۱۳۶۹، دانش‌آموختۀ دکتریِ جامعه‌شناسی سیاسی از دانشگاه تربیت مدرس است. او در پایان‌نامۀ دکتری به مطالعۀ تاریخ شکل‌گیری دولت جمهوری اسلامی، از ۱۳۵۷ تا ۱۳۶۸، پرداخته است. او دوره‌ها و حلقه‌های مطالعاتی متعددی در مراکزی چون مدرسۀ بیدار برگزار کرده است.

اسدالله‌نژاد در سایت نقد اقتصاد سیاسی مقاله‌های متعددی منتشر و ترجمه‌ کرده است. ترجمه‌هایی از جمله «مارکسیسم و فمینیسم» از هربرت مارکوزه و «تأملاتی بر نظریۀ طبقه» از تئودور آدورنو و نیز تألیف‌هایی مانند «یک آتش‌بس و دو مبارزه» دربارۀ جنگ غزه و «دوراهی‌های توافق‌ناپذیر: دربارۀ برخی دشواری‌های اخلاقی در زمانۀ پساژینا» و «مستضعفان و نهادهای انقلابی: حمایت رفاهی و انتظام‌بخشی».

  • تیتر و متن این خبر اصلاح شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.