ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین

در ابوظبی مذاکره‌ای سه‌جانبه با حضور هیئت‌هایی از روسیه، اوکراین و ایالات متحده جریان دارد. در همین حال روسیه به حملات خود به شهرهای اوکراین ادامه می‌دهد.

مذاکره برای آتش‌بس و صلح میان روسیه و اوکراین وارد مرحله‌ای حساس و بی‌سابقه شده است. مذاکره در ابوظبی صورت می‌گیرد. هیئتی آمریکایی هم در گفت‌وگوهایی که دیروز، ۲۳ ژانویه (۳ بهمن) آغاز شد و امروز هم ادامه خواهد یافت، حضور دارد.

این گفت‌وگوها پس از دیدارهای فشرده  استیو ویتکاف و  جارد کوشنر  (فرستادگان دونالد ترامپ) با ولادیمیر پوتین در مسکو و همچنین دیدار ترامپ با زلنسکی در اجلاس داووس شکل گرفت.

گره اصلی مذاکرات

مسئله‌ اصلی ادعای ارضی روسیه است. روسیه همچنان بر خروج کامل نیروهای اوکراینی از منطقه دونباس (دونتسک و لوهانسک) واقع در شرق اوکراین به عنوان شرط اصلی صلح تأکید دارد .

زلنسکی اعلام کرده است که مسائل سرزمینی محور اصلی گفت‌وگوهاست، اما هنوز برای نتیجه‌گیری زود است.

مقامات آمریکایی گفت‌وگوها را «سازنده» توصیف کرده‌اند، اما ناظران معتقدند به دلیل اختلافات عمیق بر سر حاکمیت اراضی، نباید انتظار یک گشایش سریع یا توافق نهایی فوری را داشت.

در همین حال این خبر پربازتاب شد که ولادیمیر پوتین پیشنهاد داده است که روسیه یک میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده خود در آمریکا را به «هیات صلح» پیشنهادی ترامپ (برای صلح غزه و بازسازی اوکراین) اختصاص دهد.

حملات مرگبار به کی‌یف و خارکیف

در حالی که نمایندگان اوکراین، روسیه و آمریکا برای دومین روز از مذاکرات سه‌جانبه صلح در امارات متحده عربی (ابوظبی) آماده می‌شدند، روسیه حملات موشکی و پهپادی گسترده‌ای را علیه شهرهای بزرگ اوکراین انجام داد.

در کی‌یف دست‌کم یک نفر کشته و بیش از ۱۵ نفر زخمی شده‌اند. این حملات باعث قطع گسترده آب، برق و سیستم گرمایشی در پایتخت شده است که با توجه به فصل زمستان، بحران انرژی را تشدید کرده است.

در خارکیف (شهری در ۳۰ کیلومتری مرز روسیه)، به گزارش شهردار آن، ۲۵ پهپاد طی دو ساعت و نیم به مناطق مختلف شهر حمله کردند. این حملات به یک خوابگاه آوارگان، یک بیمارستان و یک زایشگاه آسیب رساند و دست‌کم ۱۴ زخمی بر جای گذاشت.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.