در حمله مسلحانه به نیروی انتظامی در سیستان و بلوچستان سه مأمور کشته شدند
حمله افراد ناشناس به خودروی گشت یگان امداد نیروی انتظامی در سراوان سیستان و بلوچستان رخ داد و مرکز اطلاعرسانی پلیس آن را تأیید کرد.

نیروهای مرزبانی ایران ـ عکس از آرشیو
به گزارش منابع رسمی و محلی، پنجشنبه ۲۷ فروردین در محدوده شهرستان سراوان افراد ناشناس مسلح یک گشت انتظامی یگان امداد را هدف تیراندازی مستقیم قرار دادند و سه نفر از نیروهای انتظامی را کشتند.
مرکز اطلاعرسانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تأیید این خبر اعلام کرد که پیگیریهای اطلاعاتی و عملیاتی برای شناسایی و دستگیری عاملان این اقدام ادامه دارد و نتایج آن در زمان مناسب اطلاعرسانی خواهد شد.
در همین حال شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان نیز گزارش داد که افراد مسلح با شلیک به سمت خودروی گشتی، پس از اجرای حمله از محل متواری شدهاند. تاکنون جزئیات دقیقی از هویت یا شمار مهاجمان منتشر نشده است.
ساعاتی بعد از انتشار خبر اولیه، شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان هویت سه مأمور کشتهشده را محمدرضا شاقوزائی، احمد شیخی و مهدی نصیری سده عنوان کرد.
این حادثه در ادامه سلسله درگیریها و حملات مشابه در مناطق مرزی سیستان و بلوچستان رخ داده است؛ مناطقی که در سالهای گذشته نیز شاهد وقوع حملات مسلحانه علیه نیروهای نظامی و انتظامی بودهاند.
بر اساس دادههای منتشرشده از سوی شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان، در سال ۲۰۲۵ میلادی دستکم ۶۰ تن از نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در مناطق بلوچنشین کشته و ۳۵ تن دیگر مجروح شدند. همچنین ۷ بسیجی بلوچ با تیراندازی افراد مسلح کشته و یک تن مجروح شده است.




نظرها
نظری وجود ندارد.