ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تغییر رویکرد ادیان به مسئله حقوق همجنسگرایان

«اگر کسی هم‌جنسگرا است و خدای خود را می‌جوید و نیت خیر دارد٬ من که هستم که بخواهم درباره او قضاوت کنم». این جمله را اخیرا پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در یک کنفرانس مطبوعاتی مطرح کرده است.

احمد صدری

«اگر کسی هم‌جنسگرا است و خدای خود را می‌جوید و نیت خیر دارد٬ من که هستم که بخواهم درباره او قضاوت کنم». این جمله را اخیرا پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در یک کنفرانس مطبوعاتی مطرح کرده است. پیشتر هرگز رهبران کلیسای کاتولیک چنین اظهاراتی را بیان نکرده بودند.
بنیادگرایان مذهبی در تمامی ادیان همواره از مخالفان جدی حقوق همجنسگرایان بوده‌اند. رهبران کلیسای کاتولیک نیز تا پیش از این، همجنسگرایی را نوعی اختلال روانی معرفی می‌کردند.
این اظهارات بی‌سابقه که می‌تواند سرآغاز به‌رسمیت شناخته شدن حقوق همجنسگرایان توسط کلیسا باشد، در حالی توسط پاپ آرژانتینی مطرح شد که حقوق همجنسگرایان در بسیاری از کشورهای غربی مورد پذیرش قانونی قرار گرفته است. اما در کشورهای مسلمان، جامعه، قانون و مذهب همگی در نقض حقوق همجنسگرایان هم‌صدا هستند.
براستی دیدگاه ادیان در مورد همجنسگرایان چگونه شکل گرفته است؟ تغییر لحن رهبران مذهبی چه تاثیری می‌تواند بر حقوق همجنس‌گرایان داشته باشد و تحولات صورت گرفته در زمینه حقوق همجنس‌گرایان در غرب، چگونه می‌تواند در ایران نیز انعکاس یابد؟
در رابطه با همین سئوالات با احمد صدری، استاد جامعه‌شناسی ادیان در دانشگاه ایالتی «لیک فارست» در آمریکا گفت‌وگویی داشتیم.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.