تعداد تجمعات اعتراضی در مقابل مجلس ایران، در یک ماه و ۱۰ روزی که از آغاز سال جدید گذشته در مقایسه با همین زمان در سال گذشته، رشد چشمگیری داشته است.
بهگزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، از آغاز سال جدید، ۷ مورد تجمع کارگری در مقابل مجلس برگزار شده که سه مورد آن طی هفته گذشته اتفاق افتاده است. در حالی که در دو ماهه نخست سال ۹۳ تنها سه مورد تجمع کارگری در مقابل مجلس برگزار شده بود.
بر پایه این گزارش، تعداد تجمعات کارگران، در شش ماهه دوم سال ۹۳ رشد بیشتری داشته که در این میان، مهر و اسفند سال ۹۳ رکوردار تعداد تجمعات برگزار شده مقابل مجلس است. تعداد کل تجمعات در این دو ماه به ۱۲ مورد میرسد.
تجمعات صدها پرستار و معلم در روزهای ابتدایی اسفند ۹۳ یکی از پر سروصداترین تجمعات صنفی سال گذشته بود.
تجمعات کارگران ساختمانی، کارگزاران مخابرات روستایی و مربیان پیشدبستانی نیز از جمله طولانیترین این اعتراضات بودهاند.
مشکلات صنفی و نارضایتیهای شغلی از حقوق و دستمزد گرفته تا شکل استخدام و تبدیل قراردادهای کاری از جمله دلایلی است که اقشار مختلف را به مقابل مجلس کشانده است.
مردمی که جلوی مجلس اخوندای فلسطینی حاکم بر ایران تجمع می کنند اگر می دانستند که پسوند این مجلس( ملی) نیست که ازش انتظار کمک داشته باشند تجمع نمی کردند برای این نمایندگان مجلس که عمله های اخوندای فلسطینی هستند مهم اینست که از دماغ یک فلسطینی خون نیاید
شهرام / 01 May 2015