شهیندخت مولاوردی، معاون رئیسجمهوری ایران در امور زنان و خانواده به ممنوعیت حضور تماشگران زن در جریان بازی والیبال ایران و آمریکا اعتراض کرد و گفت که عدهای تمام بار اسلامیت نظام بر دوش زنان گذاشتهاند.
مولاوردی شامگاه جمعه ۲۹ خرداد و بعد از برگزاری این مسابقه در صفحه فیسبوکش نوشت حضور تماشاگران زن در مسابقات والیبال تا دو سال پیش ممنوعیت نداشته اما «مگر در این دو سال شرایط و اوضاع و احوال تماشای این بازیها تغییر اساسی پیدا کرده که حکم آن نیز باید مشمول تغییر شود؟»
مسابقه والیبال ایران و آمریکا صرفاً با حضور تماشاگران مرد در سالن ورزشی آزادی برگزار شد که ایران موفق شد با نتیجه سه بر صفر پیروز آن باشد.
در هفتههای گذشته و پس از اینکه مولاوردی خبر داده بود مجوز تماشاگران زن در بازی والیبال صادر شده، تندروها و مراجع تقلید واکنشهای تندی نشان دادند که در نهایت مقامات حضور تماشاگران زن را برای تماشای این مسابقه ممنوع کردند.
«بار اسلامیت نظام بر دوش زنان»
به گفته مولاوردی، کسانی که طی هشت سال عمر دولت پیشین ایران سکوت کرده بودند، اکنون با «تهدید و توهینها» در حال «دلسرد کردن مردم» هستند.
معاون رئیسجمهور ایران نوشته است «در سخنرانیهای عمومی رئیسجمهوری یا در اماکن مذهبی که زن و مرد در کنار هم حضور دارند چه اتفاقی میافتد؟»
او میگوید: «چرا عدهای هنرشان پیچیده کردن مسایل و دشوار کردن حل آن است تا گرهی که با دست باز میشود را با دندان هم نتوان باز کرد و با تبدیل یک مسئله ساده به مسئله چندمجهولی بدین ترتیب تمام بار اسلامیت نظام بر دوش زنان گذاشته شود.»
تحلیلگران میگویند برخوردهای تندروها با کنسرتهای موسیقی و حضور تماشاگران زن در مسابقات که دارای اهداف سیاسی است با هدف ناامیدکردن جامعه از دولت است.
به گفته تحلیلگران تندروها میخواهند با گسترش ناامیدی در جامعه، مردم را از حضور در انتخاباتهای مجلس و ریاستجمهوری دلسرد کنند تا از این طریق، تندروها و نیروهای نزدیک به حاکمیت به دلیل عدم حضور رأیدهندگان تحولخواه، با آرای حداقلی به مراکز قدرت راه پیدا کنند.
از سوی دیگر دولت روحانی نیز تاکنون در برابر پیشروی تندروها صرفا عقبنشینی کرده است.
مولاوردی حضور تماشاگران زن در مسابقات را «غیر شرعی و منکر» ندانسته و افزوده که زندگی پنج هزار زن کارتن خواب در تهران، آمار ۹ درصدی معتادان زن از کل معتادان که در پنج سال اخیر دو برابر شده، آمار ۳۲ درصدی مرگومیر زنان ناشی از اعتیاد، رواج افسردگی و رسیدن سن اعتیاد به ۱۳ سال در بین دختران و تغییر الگوی مصرف آنها از مواد سنتی به مواد صنعتی و روانگردان، وجود دو میلیون کودک کار در کشور و تجاوز گروهی شش مرد معتاد زیر پلی به دختر ۱۱ سالهای که کودک کار، «منکرات بزرگی» هستند که مخالفان دولت از کنار آنها عبور میکنند.
حزب ملائی ها اگر انسان و مسلمانند ،بجای اینکه مانع از ورود زنان به ورزشگاه ها بشوند،بهتر است از ورود وزیران و نمایندگان دزد به مجلس جلوگیری کنند!
mansour / 20 June 2015
انقلاب زنانه و بدون حضور زنان در استادیوم ها را آغاز کنیم!
………………………………………………………………….
جنبش تصویری زنان، دهن کجی انقلابی به نظام فاسد و مستبد اسلامی است!
………………………………………………………………………………………
برای مبارزه با جهل و استبداد همیشه راه وجود دارد،مشروط بر اینکه کادرهای رهبری گروه های اپوزیسیون در مقابل دمکراسی گستران سر تعظیم فرود آورند و با تک حزبی و خود محوری از نوع دیگر خداحافظی نمایند!
دوّم اینکه جوانان ما یک تصویر از همسر،خواهر و یا دوست دختر خود را روی تخته ای بچسبانند و با این پلاکارد به استادیوم بروند و یا عکس های زنان و دختران را در ابعاد ۲۰ ×۲۰ در جیب خود بگذارند و در استادیوم ورزشی انرا بیرون آورده و حضور تصویری زنان را شامل گردند
و از این طریق ابروی حزب ملائی ها را برده و اقای خامنه ای را مجبور به عکس العمل نسبت به رفتار و اعمال و گفتار غیر انسانی شعبان بی مخ های پول پرست و آخوند پرست (حزب ملایی)بنمایند.
اپوزیسیون مدافع دمکراسی و مخصوصأ زنان مدافع حقوق زن باید از این پس جهت تظاهرات تصویری زنان بکوشند و ابروی این نظام دیکتاتوری و آخوندها معیوب العقل مخالف پیشرفت جامعه،پیشرفت علم و گسترش فرهنگ مدرن را ببرند.
منصور پیرخانقاه
mansour / 20 June 2015
پخش تصاویر زنده از استادیوم ۱۲ هزار نفری آزادی دقایقی قبل از اذان مغرب آغاز شد و این تصاویر با کیفیت تمام و بدون هیچ مشکلی در حال پخش بود، تا نوبت به پخش سرود ملی دو تیم ایران و آمریکا رسید.
ناگهان به دلیل آنچه از جانب گزارگشر بازی مشکل فنی اعلام شد صدا قطع گردید و به محض پایان یافتن سرود ملی آمریکا، این مشکل به ظاهر فنی برطرف شد.!
neda / 21 June 2015