ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

توقیف هفته‌نامه «یالثارات» به اتهام توهین به سینماگران

هفته‌نامه یالثارات در آخرین شماره خود تصاویری از چند هنرمند ایرانی به همراه همسرانشان منتشر و از پوشش همسران این هنرمندان انتقاد کرد. در تیتر این مقاله، هنرمندان مرد ایرانی را با لفظ توهین‌آمیزی توصیف کرد.

حسین نوش‌آبادی، سخنگوی وزارت ارشاد دوشنبه ۱۱ مرداد، از توقیف هفته‌نامه یالثارات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، نوش‌آبادی در نشست خبری خود با اشاره به مطلب هفته‌نامه یالثارات درباره هنرمندان سینمای ایران گفت: «به کار بردن چنین واژه‌های سخیفی در فرهنگ ما جایگاهی ندارد و تخطی محسوب می‌شود.»

هفته‌نامه یالثارات در آخرین شماره خود تصاویری از چند هنرمند ایرانی به همراه همسرانشان در جشن حافظ منتشر و از پوشش همسران این هنرمندان انتقاد کرد. در تیتر این مقاله، هنرمندان مرد ایرانی را با لفظ توهین‌آمیزی توصیف کرد.

پرونده این رسانه به دادگاه فرستاده شده است.

انتشار این تصاویر با واکنش گسترده شماری از هنرمندان و خانه سینما و برخی از سیاستمداران مواجه شد. اما یالثارات اعلام کرد که هیچ نسبتی به شخصی نداده است.

این هفته‌نامه یکبار دیگر در زمستان سال گذشته توقیف شده بود. در آن زمان نیز هفته‌نامه «یالثارات» در دو شماره پیاپی خود یادداشت‌هایی منتشر کرده بود که دربردارنده توهین جنسی به شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهوری ایران در امور زنان و خانواده بود.

«یالثارات» در سال ۷۶ و سال ۹۲ نیز توقیف شده بود و در سال ۹۳ نیز سه بار تذکر کتبی گرفته بود.

نشریه «یالثارات» ۳۰ اردیبهشت ۱۳۷۳ شروع به فعالیت کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Ali

    فکر نمیکنم هیچ مذهبی به اندازه اسلام و یاحداقل اسلام آنچنانکه ما در ایران میشناسیم، به پایین تنه انسانها بخصوص خانمها پرداخته باشد. انگار مسئله اصلی اسلام جلوگیری از گناه مردان باشد بوسیله پوشاندن اجباری زن و در بند کردن او. شاید باید دیوث را دوباره معنی کرد: مردانی که با دیدن هر خانمی تنها به جنسیت فکر مکینند. راستی چه اصطلاح روانشناسی شایسته این گونه مردان است؟

  • نام (الزامی)

    «به کار بردن چنین واژه‌های سخیفی در فرهنگ ما جایگاهی ندارد و تخطی محسوب می‌شود.» این واژگان مربوط به جعفر صادق و محمد بن عبدالله هست اگر سخیف به حساب میاد ایراد از ذهن بیمار امام معصوم و محمدبن عبدالله بوده