ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اخراج دو مدیر ارشد آلمانی به خاطر تجارت با ایران

سنای آمریکا تمدید تحریم‌ها را به رأی می‌گذارد. در آستانه این رویداد، گزارش‌هایی منتشر شده مبنی بر اینکه شرکت‌های آلمانی به خاطر تجارت با ایران تحت فشار قرار گرفته‌اند.

بر اساس تحقیقات دو نشریه آلمانی‌زبان «فرانکفورتر آلگماینه» و «پانوراما»، ایالات متحده آمریکا «کومرتس بانک» و شرکت سهامی «فوریت» را تحت فشار قرار داده که به خاطر معاملات بانکی و تجاری با ایران، دو تن از مدیران ارشدشان را که مسئولیت معاملات با ایران با آن‌ها بوده است اخراج کنند.

کومرتس بانک، یکی از بانک‌های مهم آلمان

لرس کریستیانسن، یکی از مدیران کومرتس بانک تا سال ۲۰۰۸ پرداخت‌های یک شرکت کشتی‌رانی ایرانی را انجام می‌داده است. فرانکفورتر آلگماینه گزارش می‌دهد که به دلیل معاملات بانکی در زمان تحریم‌های اقتصادی غرب علیه ایران، کومرتس بانک که از بانک‌های مهم آلمان است، می‌بایست تحت نظارت مقامات آمریکایی معاملاتش را انجام دهد.

علاوه بر این شرکت سهامی «فوریت» هم در فوریه ۲۰۱۴ یکی از اعضای هیأت مدیره‌اش را به خاطر معامله با ایران و تحت فشار مقامات آمریکایی اخراج کرده است. اولریش ویپرمن به عنوان دلال، واسطه‌ای بوده است بین صادرکنندگان کالا به ایران و طرف ایرانی قراردادهای خرید کالا.

بانک مرکزی آلمان به این مدیر ایرانی اجازه داده بوده که طبق قوانین داخلی آلمان با ایران در واردات و صادرات کالا همکاری کنند. با این‌حال وزارت خزانه‌داری آمریکا شرکت یاد شده را در فهرست تحریم‌ها قرار داده و این ترتیب شرکت سهامی «فوریت» را تحت فشار قرار داده که عضو هیأت مدیره‌اش را اخراج کند.

به گزارش این دو نشریه آلمانی بعد از لغو تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، شرکت‌های آلمانی در انجام معاملات بانکی و تجاری با ایران همچنان مرددند.

در پرتو تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، پیش از این دویچه بانک، کومرتس بانک، کردیت سوئیس و بی‌ان‌پی به دلیل تبادلات مالی پیشین خود به پرداخت مبالغی تا نزدیک به ۹ میلیارد دلار محکوم شدند.

لغو یا تمدید تحریم‌ها؟

بانک صادرات: از ۲۰۰۶ تاکنون تحت تحریم

توافق اتمی میان ایران و کشورهای دارای حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل به ‌اضافه آلمان در ماه ژوئیه ۲۰۱۵ حاصل شد و تحریم‌ها علیه ایران در ماه ژانویه ۲۰۱۶ برداشته شدند.

اتحادیه اروپا هنوز تحریم‌هایی در زمینه‌های مالی و محدودیت‌های صدور روادید را در مورد ۸۰ شخص یا سازمان اعمال می‌کند. همچنین مجاز نیست که منابع اقتصادی یا پول در اختیار این اشخاص حقیقی یا حقوقی قرار گیرد.

تحریم‌های اقتصادی علیه ایران که در زمان ریاست جمهوری بیل کلینتون به تصویب رسید می‌بایست هر ۱۰ سال یک بار تمدید شود. مجلس نمایندگان سه‌شنبه ۱۵ نوامبر تحریم‌ها را تمدید کرد. مجلس سنا نیز باید تحریم‌ها را به تصویب برساند. سنا این موضوع را پنجشنبه ۱ دسامبر به رأی می‌گذارد.

تحریم‌های اقتصادی علیه ایران اگر در مجلس سنا به تصویب نرسد، تا پایان سال جاری لغو می‌شود. باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا هم می‌تواند مصوبه سنا را وتو کند.

آمریکا به همراه پنج قدرت جهانی، سال گذشته در وین توافق هسته با ایران (برجام) را امضا کردند. بر اساس این توافق، ایران پذیرفت که برنامه هسته‌ای‌اش را محدود کند و در مقابل جامعه بین‌المللی نیز تحریم‌های هسته‌ای علیه تهران را لغو کند. با پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اما آینده «برجام» در ابهام قرار گرفته.

لینک‌های مرتبط:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • ح

    آمریکا ولایت فقیه دنیا و کشوری که مصلحت دنیا را تشخیص می دهد