ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر مسکن: ۱۹ میلیون بد مسکن و ۱.۶ میلیون خانه خالی داریم

وزیر مسکن، راه و شهرسازی گفت مسئله واقعی «بد مسکنی» است. او از وجود ۱۹ میلیون نفر که در وضعیت بد مسکنی به سر می‌برند خبر داد.

وزیر مسکن ایران گفت مسئله واقعی «بد مسکنی» است. او از وجود ۱۹ میلیون نفر که در وضعیت بد مسکنی به سر می‌برند خبر داد و تعداد خانه‌های ساخته شده که خالی مانده‌اند را ۱.۶ میلیون واحد عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس آخوندی، وزیر مسکن، راه و شهرسازی پنج‌شنبه ۵ اسفند، مسئله واقعی مسکن در ایران را نه تولید انبوه مسکن و یا تولید برج‌ها در شمال تهران که حل مشکل کسانی دانست که در وضعیت بد مسکنی به سرمی‌برند.

به گفته آخوندی، در سال‌های ۸۵ تا ۹۰ تعداد خانه‌های خالی از ۶۳۰ هزار واحد به یک میلیون و ۶۵۰ هزار واحد افزایش پیدا کرد.

او ضمن ناموفق دانستن پروژه مسکن مهر اعلام کرد که تاکنون از ۱۹ میلیون افراد بد مسکن حتی پنج درصد آن‌ها نیز به خانه‌های مسکن مهر منتقل نشده‌اند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: «آن‌هایی که در بافت فرسوده بوده‌اند همچنان در بافت‌فرسوده و افرادی که ساکن بافت‌های حاشیه‌ای شهرها بوده‌اند، همچنان در همان بافت زندگی می‌کنند.»

آخوندی راه‌اندازی چنین پروژه‌های بزرگ خانه‌سازی را در آینده غیرممکن اعلام کرد و گفت از این پس تولید انبوه و با کیفیت نازل ساخت‌وساز رخ نخواهد داد.

مسکن مهر از ابتدا با مخالفت برخی از کارشناسان اقتصادی و اجتماعی روبه‌رو شد. یکی از نقدهای مخالفان این طرح، ساخت‌وساز در بیرون از شهر و کیفیت نازل ساختمان‌های احداث شده بود.

اینک پس از ۱۰ سال صرف بودجه‌های کلان در پروژه مسکن مهر، بسیاری از متقاضیان از خواسته خود منصرف شده‌اند.

این درحالی است که دولت نهم و دهم همواره از طرح مسکن مهر به‌عنوان یکی از افتخارات خود یاد می‌کرد.

وزیر راه و شهرسازی سال ۹۲ نیز گفته بود طرح مسکن مهر ایرادات اساسی دارد و باید متوقف شود.

در این زمینه بیشتر بخوانید: 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.