ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سران سه‌قوه در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی برای اجرای مصوبه افزایش قیمت بنزین توافق کردند

با توافق بر اجرای مصوبه «مدیریت قیمت بنزین» معاون رئیس قوه قضائیه، دادستان کل کشور و رئیس مجلس شورای اسلامی به دولت قول همکاری دادند.

به‌رغم اعتراضات گسترده در شهرهای ایران، سران سه‌قوه مجریه، مقننه و قضائیه در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی، برای اجرای مصوبه سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین توافق کردند.

سران سه‌قوه برای اجرای مصوبه افزایش قیمت بنزین که موجب اعتراضات گسترده در شهرهای ایران شده است، توافق کردند

به گزارش خبرگزاری کار (ایلنا) جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی شنبه ۲۵ آبان با حضور اعضا و حسن روحانی، رئیس جمهوری، علی لاریجانی، رئیس مجلس و ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه تشکیل شد. براساس گزارش‌ها در ابتدای این‌جلسه عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور گزارشی را درباره  مصوبه «مدیریت مصرف سوخت» و همین‌طور «طرح حمایت از معیشت اقشار کم درآمد» ارائه کرد و اعضا با توافق بر اجرای این مصوبه از همه دستگاه‌ها و نهادهای کشور خواستند برای اجرای موفق این طرح و تحقق اهداف آن، همکاری کنند.

با اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، قیمت هر لیتر بنزین از ساعت صفر ۲۴ آبان سه برابر گران‌تر شد. بر این اساس قیمت بنزین سهمیه‌ای ۱۵۰۰ تومان و نرخ هر لیتر بنزین آزاد ۳ هزار تومان و هر لیتر بنزین سوپر ۳۵۰۰ تومان خواهد بود. به دنبال اعلام این خبر، شامگاه جمعه ۲۴ آبان شمار زیادی از شهروندان ایرانی در شهرهای مختلف در اعتراض به افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت بنزین به خیابان‌ها آمدند.

 براساس گزارش ایلنا معاون رئیس قوه قضائیه، دادستان کل کشور و رئیس مجلس شورای اسلامی به دولت قول همکاری داده‌اند.

طبق این گزارش بر سر پرداخت یارانه‌های آبان از هفته آینده نیز توافق شده است. همچنین سهمیه بندی بنزین در کنار ثابت ماندن قیمت گازوئیل برای «کنترل قیمت‌های حمل و نقل» «کافی» اعلام شده است اما سران سه‌قوه توافق کرده‌اند  چنانچه اقدامات دیگری نیاز باشد، آن اقدامات انجام خواهد گرفت.

شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در این جلسه طرح دیگری را برای «مدیریت استفاده از املاک و دارایی‌های دولتی» و در جهت «کوچک‌سازی دولت» مطرح کرده است.

دولت می‌گوید با هدف بهینه‌سازی الگوی مصرف و جلوگیری از قاچاق بنزین به کشورهای همجوار قیمت بنزین را سه‌برابر کرده است و می‌خواهد درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین را خرج پرداخت یارانه به ۱۸ میلیون خانوار ایرانی کند. اما افزایش قیمت حامل‌های انرژی در مجموع تورم‌زاست و سبب فقر و فلاکت مردم می‌شود.

در همین رابطه شورای بازنشستگان ایران، جمعه ۲۴ آبان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد افزایش بهای بنزین در وضعیت کنونی «بقایای توان زندگی مردم» را از بین خواهد برد.

همزمان اعتراضات در شهرهای مختلف ایران ادامه دارد و برخی از گزارش‌ها از کشته و زخمی شدن شهروندان خبر داده‌اند.

علی‌رغم موافقت سران سه‌قوه از جمله رئیس مجلس با اجرای مصوبه سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حمایت برخی از مراجع تقلید می‌خواهند طرحی را برای توقف اجرای این مصوبه در مجلس مطرح کنند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.