ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت پیام درفشان، همزمان با آزادی علی مجتهدزاده

پیام درفشان، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد. همزمان گزارش شده است که علی مجتهدزاده با تودیع قرار وثیقه از زندان اوین آزاد شد.

پایگاه خبری اعتماد آنلاین روز سه‌شنبه ۲۰ خرداد ماه از بازداشت پیام درفشان، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر در تهران توسط نیروهای امنیتی خبر داد و نوشت که درفشان بر اساس حکم «دادسرای امنیت» بازداشت شده است.

پیام درفشان

سعید دهقان، ‌ وکیل مدافع پیام درفشان در خصوص بازداشت موکلش اعلام کرده که بازداشت این وکیل دادگستری از بابت یک پرونده جدید است.

به گفته دهقان، قوه قضائیه تاکنون هیچ جزییاتی از دلیل یا دلایل بازداشت در اختیار او قرار نداده‌ است.

او در ادامه گفته:

«از آنجا که حکم قبلی موکلم تعلیقی است و تعلیق نیز قطعی است، بازداشت او هیچ ارتباطی با حکم قبلی ندارد و پرونده جدیدی که علیه او تشکیل شده در در شعبه دو دادسرای امنیت اوین مطرح است.»

دهقان همچنین با انتشار یک توئیت در حساب کاربری خود در توئیتر نوشته:

«این بازداشت بدون احضاریه قبلی، با حضور مأموران در دفتر کارش صورت گرفت. دلیل بازداشت مشخص نیست چون وکلایش از لیست مورد تائید رییس قوه قضاییه نیستند و اجازه ورود و دفاع ندارند.»

پیام درفشان اوایل خرداد جاری از سوی دادگاه تجدید نظر استان البرز به یک سال حبس و دو سال محرومیت از وکالت محکوم شد. این وکیل دادگستری پیش‌تر توسط شعبه یک دادگاه انقلاب کرج، به اتهام «توهین به رهبری» به دو سال حبس محکوم شده بود.

انتشار خبر بازداشت پیام درفشان در حالی‌ست که علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری که در روز دوشنبه ۱۹ خرداد در منزل شخصی‌اش در تهران بازداشت شده بود، ساعاتی پیش با تودیع قرار وثیقه از زندان اوین آزاد شد.

در گزارش‌های منتشر شده درباره خبر آزادی علی مجتهدزاده، به دلایل بازداشت و اتهامات مطرح شده علیه این وکیل دادگستری اشاره‌ای نشده است.

مجتهدزاده که پرونده برخی از متهمان سیاسی را بر عهده داشته، پیش از بازداشت در آخرین توئیت خود در حساب کاربری‌اش در توئیتر از مقامات قضایی خواسته بود تا «پرونده‌های قضایی قضاتی که به اتهام فساد دستگیر شده‌اند، بازبینی شوند.»

او روز یک‌شنبه ۱۸ خرداد ماه هم در توئیت دیگری نوشته بود:

«پرونده‌هایی که تحقیقات و صدور قرارشان توسط قضات فاسد از جمله قاسم‌زاده و منصوری صورت گرفته، می‌بایست مورد بازبینی قرار گیرند و کسانی که به‌ واسطه اعمال نفوذ تیم اکبر ‌طبری در دستگاه قضا حقشان ضایع شده، باید حق اعاده دادرسی داشته و خسارتشان جبران شود.»

  • در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.