ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نیروهای امنیتی دو معلم دیگر را بازداشت کردند

محمدعلی عربی و محمد فرزان دو عضو کانون صنفی معلمان بیجار را احضار و بازداشت کردند.

نیروهای امنیتی دو عضو کانون صنفی فرهنگیان بیجار در استان کردستان را پس از احضار، بازداشت کردند.

بر بنیاد گزارش شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان محمدعلی عربی و محمد فرزان دو عضو کانون صنفی فرهنگیان بیجار در روز شنبه ۲۴ دی به دادسرای عمومی و انقلاب این شهر احضار و در همان‌جا به اتهام «تبلیغ علیه نظام» بازداشت شدند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان علت بازداشت عربی و فرزان را «شکایت و گزارش مدیران» دبیرستان کوثر بیجار عنوان کرد.

این شکایت پس از اینکه گروهی از دانش‌آموزان دبیرستان کوثر در روز نهم آبان همزمان با حضور مدیر آموزش و پرورش بیجار شعارهای ضد حکومتی سر دادند، علیه برخی از معلمان و اعضای کانون‌های صنفی صورت گرفت.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده در کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان در روز نهم آبان دانش‌آموزان مدارس بیجار را برای اجرای «سرود سلام فرمانده» به دبیرستان نمونه مردمی کوثر بردند اما گروهی از دانش‌آموزان از خواندن سرود سر باز زدند و علیه حکومت شعار دادند.

این شورا در همان زمان فاش کرده بود که مدیر دبیرستان اندیشه دو تن از دانش‌آموزانی که شعار ضد حکومتی سر دادند را کتک زد و همراهان مدیر آموزش و پرورش نیز تهدید کردند دانش‌آموزانی که شعار ضد حکومتی سر دادند را به نیروهای امنیتی و دستگاه قضایی معرفی می‌کنند.

از آغاز خیزش زن، زندگی، آزادی که به قیام ژینا نیز شهره شد، دانش‌آموزان در ده‌ها مدرسه حجاب از سر برداشتند و شعار ضد حکومتی سر دادند. نیروهای امنیتی برای سرکوب دانش‌آموزان به مدارس رفتند و با خشونت شمار زیادی از دانش‌آموزان را بازداشت و زندانی کردند. با گذشت چهار ماه از آغاز اعتراضاتی که در واکنش به قتل حکومتی ژینا (مهسا) امینی آغاز شد، هنوز شمار دانش‌آموزان بازداشت شده اعلام نشده است. تنها در مهرماه وزیر آموزش و پرورش بازداشت و انتقال دانش‌آموزان معترض به کانون‌های اصلاح و تربیت که زیر نظر سازمان زندان‌ها است را تأیید کرده اما گفته بود که نمی‌تواند آمار بازداشت شده‌ها را اعلام کند.

بنا بر گزارش نهادهای حقوق بشری شمار زیادی از دانش‌آموزان و کودکان بازداشت شده در اعتراضات به محاربه و فساد فی‌الارض متهم شده‌اند. دو برادر به نام‌های محمد و علی رخشانی آزاد در زاهدان از جمله کودکان بازداشت شده هستند که به محاربه متهم شده‌اند.

در پرونده موسوم به «قتل روح‌الله عجمیان» که همزمان با مراسم چهلم حدیث نجفی در کرج کشته شد، سه کودک زیر ۱۸ سال به زندان بلندمدت محکوم شدند.

نیروهای امنیتی همچنین از آغاز خیزش جاری در ایران دست‌کم ۶۵ کودک را به قتل رسانده‌اند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی پیشتر در چند بیانیه خواستار توقف سرکوب و بازداشت کودکان و دانش‌آموزان و منع ورود نظامیان و نیروهای امنیتی به مدارس شده بود. همبستگی تشکل‌های صنفی معلمان با معترضان و اعتراض این نهاد صنفی به خشونت عریان حکومتی به بازداشت ده‌ها معلم در شهرهای مختلف انجامید. زمانه پیشتر توانست بیش از ۸۰ معلم را که در فاصله ۲۶ شهریور تا ۲۵ آذر بازداشت شده بودند را احراز هویت کند. برخی از معلمان بازداشت شده به قید وثیقه و به صورت موقت از زندان آزاد شدند اما شماری از آن‌ها همچنان در زندان هستند.

علاوه بر این ده‌ها معلم در نقاط مختلف ایران با احکام «تنبیهی» چون اخراج از کار، کاهش حقوق، حذف مزایای شغلی و تنزل رتبه شغلی مجازات شده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.