کانون صنفی معلمان: دولت بازداشت همکاران ما در تجمع ۱۱ اردیبهشت را انکار میکند
کانون صنفی معلمان ایران (تهران) با انتشار بیانیهای خواهان آزادی چهار معلم بازداشتشده در تجمع ۱۱ اردیبهشت شد و گفت دولت تلاش دارد تا این تجمع را بیاهمیت جلوه دهد.

معلمان معترض ــ عکس: کانال تلگرامی فراسوی کندوکاو
کانون صنفی معلمان ایران (تهران) پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت با انتشار بیانیهای خواهان آزادی ولی میرزاسیدی، احمد حیدری نصرت، حسین عبادیان و مهدی فراحیشاندیز، چهار معلمی شد که در تجمع روز ۱۱ اردیبهشت و در آستانه هفته معلم بازداشت شدند.
این تجمع بهشکل مسالمتآمیز در مقابل اداره کل آموزش و پرورش تهران برگزار شد و در آن معلمان بار دیگر خواستههای صنفی و معیشتی خود را مطرح کردند اما نیروهای امنیتی به این تجمع یورش بردند و با ضربوشتم معلمان چند نفر از آنها را بازداشت کردند.
این معلمان اکنون هفت روز است که در بازداشت بهسر میبرند و خانوادههای آنها از وضعیت دقیقشان اطلاعی ندارند.
کانون صنفی معلمان در بیانیه خود با بیان اینکه «واقعیت با روایت رسمی، زمین تا آسمان تفاوت دارد»؛ با اشاره به سخنان فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت درباره تجمع معلمان تهران نوشته است:
آیا حقیقت را نمیدانند یا میدانند و آگاهانه آن را انکار میکنند؟ آیا رنج خانوادههایی که در این هفت روز در بیخبری و اضطراب بهسر میبرند، به چشم نمیآید؟ آیا صدای دادخواهی ما معلمان، که جز معیشت، منزلت و امنیت شغلی برای خود، و آموزش رایگان و استاندارد برای فرزندانمان چیزی نمیخواهیم برایشان شنیدنی نیست؟
سخنگوی دولت سهشنبه ۱۶ اردیبهشت در نشست خبری خود در پاسخ به پرسشی درباره تجمع اعتراضی معلمان و بازداشت چند تن از آنها، گفت:
هیچگونه مجوزی برای تجمع صادر نشده است؛ چرا که تجمع صنفی و معیشتی بوده و امنیتی نبوده است به همین جهت وزارت کشور ورود نکرده و کسی هم بازداشت نشده است.
کانون صنفی معلمان در پاسخ گفته است:
تلاش برای بیاهمیت جلوهدادن این تجمع و انکار واقعیت بازداشتها، در حالی که شخص سخنگو نیز اذعان دارد که این حرکت جنبه امنیتی نداشته، نه تنها نمکپاشیدن بر زخمی است عمیق، بلکه نشانهای روشن از سیاستهای سرکوبگرانهای است که به جای پاسخگویی و تعامل، راهِ تکذیب، تحریف و تهدید را در پیش گرفته است.
کانون صنفی معلمان این موضع رسمی دولت را «توهین به شعور افکار عمومی و بیحرمتی به جامعه فرهنگیان» دانسته و خواهان آزادی فوری و بیقید و شرط همکاران بازداشت شده خود شده و هشدار داده است که «تداوم چنین برخوردهایی، تنها بر آتش خشم صنفی و اجتماعی خواهد افزود».
این کانون، کانونهای صنفی، نهادهای مدنی و همه معلمان آزاده را فرا خوانده است تا «با روشنگری، اتحاد، پیگیری و فشارهای قانونی، اجازه ندهند اینگونه مظلومیتها در سکوت و انکاری ظالمانه دفن شود».
پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت در روز جهانی کارگر و روز معلم، با فراخوان شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان در شهرهای مختلف ایران دهها تجمع اعتراضی از سوی معلمان برگزار شد. پیش از برگزاری این تجمعات نیروهای امنیتی بسیاری از فعالان صنفی معلمان در استانهای مختلف را تهدید تلفنی و احضار کردند تا از برگزاری تجمع جلوگیری کنند.
نظرها
نظری وجود ندارد.