تهدید سایبری هکرهای منتسب به سپاه: ایمیلهای اطرافیان ترامپ را افشا میکنیم
کارشناسان معتقدند که پس از وارد آمدن خسارتهای سنگین به تاسیسات هستهای ایران در جریان جنگ اخیر، جمهوری اسلامی به دنبال ابزارهایی برای انتقامگیری در فضای نامتقارن، از جمله جنگ سایبری است.

یک گروه سایبری اطلاعات سپاه - عکس آرشیوی
گروهی از هکرها که به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت داده میشوند، تهدید کردهاند مجموعهای از ایمیلهای حساس مربوط به حلقه نزدیک به دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده را منتشر خواهند کرد. این تهدید در حالی مطرح میشود که تنشها میان تهران و واشنگتن پس از جنگ ۱۲ روزه اخیر میان ایران و اسرائیل و حملات ایالات متحده به تاسیسات هستهای فردو، نطنز و اصفهان همچنان بالا است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، گروهی که با نام مستعار «رابرت» فعالیت میکند، مدعی شده که حدود ۱۰۰ گیگابایت داده از حسابهای ایمیل افرادی چون سوزی وایلس (رئیس دفتر کاخ سفید)، لیندزی هالیگان (وکیل ترامپ)، راجر استون (مشاور ترامپ) و استورمی دنیلز (بازیگر سابق فیلمهای بزرگسال و شاکی پروندهای علیه ترامپ) در اختیار دارد.
این گروه در گفتگوهایی که طی روزهای گذشته با خبرنگاران رویترز داشته، اعلام کرده که احتمال فروش این ایمیلها را نیز بررسی میکند، اما تاکنون جزئیاتی از محتوای آنها منتشر نکرده است.
وزارت دادگستری آمریکا این رخنه اطلاعاتی را «حملهای غیرقابل پذیرش به امنیت سایبری کشور» توصیف کرده و پلیس فدرال آمریکا (FBI) هشدار داده است که تمام افراد مرتبط با این اقدام تحت پیگرد کامل قضایی قرار خواهند گرفت.
آژانس فدرال امنیت سایبری آمریکا (CISA) نیز با صدور بیانیهای این افشاگری را «تبلیغات دیجیتال» خوانده که هدفش تضعیف موقعیت رئیسجمهور ترامپ و تخریب چهره مقامات رسمی دولت ایالات متحده است.
نام گروه «رابرت» نخستین بار در اواخر رقابتهای انتخاباتی سال ۲۰۲۴ بر سر زبانها افتاد؛ زمانی که این گروه مدعی شد به ایمیل شماری از مشاوران کمپین ترامپ دست یافته و بخشی از آنها را به رسانهها داده است. ایمیلهایی که به گفته رویترز، شامل اطلاعاتی درباره ارتباطات مالی ترامپ و مکاتبات داخلی کمپین جمهوریخواهان بودهاند.
وزارت دادگستری آمریکا در سپتامبر ۲۰۲۴ به صورت رسمی اعلام کرده بود که این گروه سایبری تحت حمایت سپاه پاسداران فعالیت میکند. با این حال، اعضای این گروه در تماس جدید خود با خبرنگاران، از اظهار نظر درباره این ارتباطات خودداری کردهاند.
کارشناسان معتقدند که پس از وارد آمدن خسارتهای سنگین به تاسیسات هستهای ایران در جریان جنگ اخیر، جمهوری اسلامی به دنبال ابزارهایی برای انتقامگیری در فضای نامتقارن، از جمله جنگ سایبری است.
فردریک کاگان، کارشناس ارشد موسسه امریکن اینترپرایز، در گفتگو با رویترز گفته است:
ایران احتمالا به بازیگران سایبری خود دستور داده است تا از ابزارهایی استفاده کنند که به جنگ تمامعیار دامن نزند اما هزینههایی برای طرف مقابل ایجاد کند.
با این حال، کارشناسان هشدار دادهاند که در صورت تداوم این تهدیدها، زیرساختهای حیاتی و شرکتهای آمریکایی ممکن است هدف حملات بعدی قرار گیرند. وزارت امنیت داخلی آمریکا نیز نسبت به افزایش خطرات حملات سایبری از سوی ایران هشدار داده است.
نظرها
نظری وجود ندارد.