ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هیئت اسرائیلی برای مذاکره درباره آتش‌بس در غزه به قطر اعزام شد

اسرائیل پس از موافقت با پیش‌نویس آتش‌بس در نوار غزه، هیئتی را به قطر اعزام کرد. با این حال، نتانیاهو می‌گوید اصلاحات مورد نظر حماس در مورد این پیش‌نویس «غیرقابل قبول» است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، تغییرات در پیشنهاد جدید آتش‌بس در نوار غزه را که توسط حماس درخواست شده، «غیرقابل قبول» خوانده است. دفتر نتانیاهو اعلام کرد که او همزمان دستور اعزام هیئتی برای مذاکرات غیرمستقیم با حماس در روز دوشنبه به دوحه، پایتخت قطر را صادر کرده است.

نتانیاهو قرار است در همان روز به واشنگتن سفر کند و با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کند. به‌گفته ترامپ، اسرائیل چندین روز پیش «شرایط لازم» برای دستیابی به آتش‌بس را پذیرفته بود.

 طرح اولیه شامل ۶۰ روز آتش‌بس است

با وجود موانع مهمی که هنوز باید برطرف شوند، از سرگیری مذاکرات غیرمستقیم – که در آن قطر، مصر و آمریکا به‌عنوان میانجی عمل می‌کنند – گامی مهم در جهت آتش‌بس احتمالی در جنگی است که ۲۱ ماه به‌طول انجامیده است.

دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای اعلام کرد که این مذاکرات «بر اساس پیشنهاد قطر که اسرائیل آن را پذیرفته است» برگزار می‌شود. این پیشنهاد شامل آتش‌بس ۶۰ روزه است. در این مدت، درباره پایان دائمی جنگ مذاکره خواهد شد. حماس می‌گوید اساساً با این پیشنهاد موافق است اما طرح پیشنهادی همچنان در چندین مورد نیازمند شفاف‌سازی است.

حماس خواستار خروج ارتش اسرائیل است

حماس خواستار ادامه مذاکرات برای آتش‌بس دائمی تا زمان دستیابی به توافق است.

حماس می‌خواهد سازمان‌های کمک‌رسانی بین‌المللی و سازمان ملل دوباره کنترل کمک‌های بشردوستانه به غزه را در دست بگیرند و بنیاد «کمک‌های بشردوستانه غزه» (GHF) که مورد حمایت اسرائیل و آمریکاست، نقشی در این زمینه نداشته باشد.

همچنین ارتش اسرائیل نیز باید به مواضعی که پیش از شکست آتش‌بس قبلی در ماه مارس داشت، بازگردد.

 ترامپ انتظار «توافق» در هفته آینده را دارد

رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه گفته بود که ممکن است هفته آینده «توافقی» صورت گیرد.

پیش از سفر نتانیاهو به واشنگتن، هزاران نفر در تل‌آویو و دیگر شهرهای اسرائیل خواستار آزادی همه گروگان‌هایی شدند که همچنان در نوار غزه توسط حماس نگهداری می‌شوند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، جدیدترین پیشنهاد آتش‌بس، تنها آزادی ۱۰ نفر از ۲۰ گروگان زنده‌مانده را در ازای زندانیان فلسطینی در نظر گرفته است. بقیه گروگان‌های زنده تنها در صورتی چشم‌اندازی برای پایان اسارت خود خواهند داشت که اسرائیل و حماس بر سر پایان دائمی جنگ به توافق برسند.

 بسیاری از گروگان‌های حماس دیگر زنده نیستند

بر اساس اطلاعات اسرائیل، دست‌کم ۲۰ گروگان هنوز زنده هستند. وضعیت دو نفر از ربوده‌شدگان نامشخص است. همچنین، جسدهای ۲۸ نفر از ربوده‌شدگان هنوز در غزه هستند.

جنگ کنونی با حمله حماس و دیگر گروه‌های اسلام‌گرا به اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد که در آن حدود ۱۲۰۰ نفر کشته و بیش از ۲۵۰ نفر به‌عنوان گروگان به غزه ربوده شدند. از آن زمان، به‌گفته وزارت بهداشت غزه، بیش از ۵۷ هزار فلسطینی در غزه که بیشتر آن‌ها غیرنظامیان هستند، در حملات مداوم اسرائیل به غزه کشته شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.