ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

امارات پیش از وعده ترامپ، اخراج پناهجویان افغانستانی را آغاز کرده بود

سفارت طالبان در امارات این خانواده‌ها را تحت فشار قرار داده تا بین امضای فرم بازگشت داوطلبانه یا بازداشت شدن یکی را انتخاب کنند.

خبرگزاری رویترز فاش کرد که امارات متحده عربی پیش از وعده اخیر دونالد ترامپ مبنی بر نجات پناهجویان افغانستانی، روند بازگرداندن آنان به افغانستان تحت کنترل طالبان را آغاز کرده بود.

بر اساس این گزارش، امارات با هماهنگی وزارت امور خارجه ایالات متحده، برخی از پناهجویان افغانستانی را به افغانستان بازگردانده است. یک سند افشا‌شده از وزارت خارجه آمریکا نشان می‌دهد که حداقل ۲۰ پناهجوی دیگر نیز در آستانه اخراج اجباری به افغانستان هستند.

همچنین، وب‌سایت خبری Just the News گزارش داده که مقام‌های اماراتی در حال آماده‌سازی تحویل چندین پناهجوی افغانستانی به طالبان هستند.

در واکنش به این گزارش‌ها، ترامپ در توییتی نوشت که هم‌اکنون در حال اقدام برای نجات این افراد گرفتار در امارات است.

سعید الزعابی، مشاور ویژه وزیر خارجه امارات، به مقام‌های آمریکایی اطلاع داده که دو خانواده افغانستانی در اوایل ژوئیه به‌طور «ایمن و موفق» به افغانستان بازگردانده شده‌اند. با این حال، رویترز گزارش می‌دهد که سفارت طالبان در امارات این خانواده‌ها را تحت فشار قرار داده تا بین امضای فرم بازگشت داوطلبانه یا بازداشت شدن یکی را انتخاب کنند.

برآوردها نشان می‌دهد که حدود ۱۷ هزار پناهجوی افغانستانی به امارات منتقل شده‌اند. در حال حاضر، سرنوشت بیش از ۳۰ نفر از پناهجویان در ابوظبی همچنان نامشخص است.

در دوره دولت بایدن، حدود ۲۰۰ هزار پناهجوی افغانستانی به ایالات متحده منتقل شدند. اما گزارش‌ها حاکی است که با بازگشت ترامپ به ریاست‌جمهوری، فرآیند اسکان مجدد متوقف شده است.

این وضعیت، نگرانی‌های جدی درباره امنیت و حقوق پناهجویان افغانستانی گرفتار در کشورهای ثالث را برانگیخته است، به‌ویژه با توجه به حاکمیت طالبان در افغانستان. گروه‌های حقوق بشری و ناظران بین‌المللی خواستار مداخله فوری برای جلوگیری از اخراج اجباری پناهجویان به شرایطی ناپایدار و خطرناک شده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.