ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پیکر دختر ۱۷ ساله افغانستانی در غرب ترکیه پیدا شد؛ دومین مورد قتل زنان مهاجر در یک هفته

افزایش موارد خشونت علیه زنان مهاجر، به‌ویژه زنان افغانستانی باعث بروز نگرانی‌های جدی در میان پناهجویان و نهادهای حقوق بشری شده است.

پیکر بی‌جان یک دختر ۱۷ ساله افغانستانی در منزلش در شهر مانیسا در غرب ترکیه پیدا شد. تحقیقات رسمی درباره علت مرگ او آغاز شده است.

رسانه‌های ترکیه گزارش داده‌اند که این دختر نوجوان افغانستانی در محله جمهوریت شهر مانیسا کشف شده است. بر اساس گزارش روز شنبه ۲۸ تیر/ ۱۹ ژوئیه رسانه ترکیه‌ای «سوزجو  (Sözcü)، هویت این دختر تنها با حروف اختصاری "H.A." اعلام شده است.

خانواده و بستگان این قربانی افغانستانی پس از آن‌که برای چند ساعت موفق به برقراری تماس با او نشدند، به منزلش مراجعه کرده و پیکر بی‌جان او را در حالی که زیر پتو بود پیدا کردند. آنان بلافاصله پلیس را مطلع کردند.

پس از انجام تحقیقات اولیه از سوی دادستانی، جسد این دختر به سردخانه بیمارستان دولتی منتقل شد. قرار است آزمایش‌های پزشکی قانونی علت دقیق مرگ را مشخص کند.

طبق اعلام پلیس ترکیه، همسایگان گفته‌اند که H.A. شب پیش از مرگ با همسرش مشاجره داشته است. همسر او در حال حاضر مظنون اصلی پرونده محسوب می‌شود و پلیس در حال انجام عملیات برای بازداشت او است.

این دومین مورد از قتل زنان افغانستانی در ترکیه در طی تنها یک هفته گذشته است. پیش‌تر، جسد یک زن ۲۹ ساله افغانستانی در شهر اسکی‌شهیر با آثار چندین ضربه چاقو کشف شده بود. در آن پرونده، شوهر سابق قربانی بازداشت شد.

افزایش موارد خشونت علیه زنان مهاجر، به‌ویژه زنان افغانستانی، در ترکیه باعث بروز نگرانی‌های جدی در میان جوامع پناهجویان و نهادهای حقوق بشری شده است. نبود حمایت‌های قانونی و اجتماعی کافی برای زنان آسیب‌پذیر، از دلایل اصلی گسترش این خشونت‌ها دانسته می‌شود.

پیش از این کمیساریای عالی پناهندگان و دیگر نهادهای سازمان ملل در امور بشردوستانه هشدار داده بودند که زنان و کودکان قربانیان اصلی رشد فضای مهاجرستیزانه در کشورهای همسایه و نزدیک به افغانستان از جمله ایران، پاکستان و ترکیه هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.