ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترامپ درباره ونزوئلا: تصمیمم را گرفته‌ام

برخی کشورها و ناظران نسبت به آنچه «هدف پنهان آمریکا برای سرنگونی نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا» می‌خوانند، هشدار داده‌اند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز جمعه ۱۴ نوامبر/ ۲۳ آبان اعلام کرد که درباره نحوه برخورد با ونزوئلا «تقریبا تصمیم خود را گرفته» است؛ اظهاری که هم‌زمان با گسترش حضور نظامی آمریکا در آمریکای لاتین و تشدید نگرانی‌ها از درگیری گسترده‌تر مطرح می‌شود.

به گزارش «فرانس پرس»، چند مقام آمریکایی روز جمعه گفتند که طی هفته گذشته سه نشست در کاخ سفید با حضور شماری از مقام‌های ارشد دولت ترامپ برگزار شده تا گزینه‌های احتمالی برای عملیات نظامی در ونزوئلا بررسی شود. این رایزنی‌ها در حالی صورت می‌گیرد که آمریکا حضور نظامی خود را در منطقه دریای کارائیب افزایش داده است.

ترامپ در پاسخ به خبرنگاران، هنگام عزیمت به اقامتگاهش در فلوریدا، گفت:

به‌نوعی تصمیمم را گرفته‌ام. نمی‌توانم بگویم این تصمیم چیست، اما در موضوع ونزوئلا و توقف جریان مواد مخدر، پیشرفت زیادی داشته‌ایم.

دولت ترامپ در هفته‌های اخیر حملاتی را در دریای کارائیب و اقیانوس آرام علیه قایق‌هایی آغاز کرده که واشینگتن آن‌ها را حامل محموله‌های قاچاق مواد مخدر می‌داند. هم‌زمان، آمریکا توان هوایی و دریایی خود را در منطقه تقویت کرده و از جمله، استقرار ناو هواپیمابر «جرالد فورد» در نزدیکی سواحل آمریکای لاتین اعلام شده است.

ساعاتی پیش از سخنان ترامپ، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، از آغاز عملیاتی نظامی با نام «نیزه جنوبی» در آمریکای لاتین خبر داد و گفت هدف از این عملیات، مقابله با شبکه‌های قاچاق مواد مخدر است؛ هرچند جزئیات بیشتری در این‌باره ارائه نکرد.

براساس داده‌های رسمی آمریکا، نیروهای این کشور طی هفته‌های گذشته در آب‌های بین‌المللی حدود ۲۰ قایق را هدف قرار داده‌اند که گفته می‌شود در قاچاق مواد مخدر نقش داشته‌اند؛ حملاتی که به کشته شدن دست‌کم ۷۶ نفر منجر شده است. با این حال، واشینگتن تاکنون مدرک مشخصی دال بر استفاده این قایق‌ها برای حمل مواد مخدر منتشر نکرده است.

این عملیات با انتقادهای بین‌المللی روبه‌رو شده و برخی کشورها و ناظران نسبت به آنچه «هدف پنهان آمریکا برای سرنگونی نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا» می‌خوانند، هشدار داده‌اند. شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» نیز گزارش داده که فرماندهان نظامی آمریکا اخیرا گزینه‌های بیشتری، از جمله سناریوهایی شامل حملات هوایی در داخل خاک ونزوئلا، به ترامپ ارائه کرده‌اند.

در واکنش، دولت ونزوئلا سه‌شنبه اعلام کرد که ارتش این کشور به‌طور «گسترده و فشرده» در سراسر کشور مستقر شده است تا به آنچه «تهدید امپریالیسم آمریکا» می‌نامد پاسخ دهد. کاراکاس از استقرار گسترده نیروهای زمینی، هوایی، دریایی، واحدهای موشکی و همچنین مشارکت «میلیشیاهای بولیواری» شامل غیرنظامیان مسلح و نظامیان سابق خبر داده که برای تقویت ارتش و نیروهای انتظامی به‌کار گرفته شده‌اند.   

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.