ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ارتش آزادی‌بخش بلوچستان گفت ۳۰ نظامی پاکستان را در بندر گوادر کشته است

ارتش آزادی‌بخش بلوچ گفت ۳۰ امنیتی را کشته. منابع محلی کشته‌شدگان را ۲۰ تن اعلام کردند.

سخنگوی ارتش آزادی‌بخش بلوچستان گفت در دو حمله انتحاری به پایگاه گارد ساحلی در منطقه جیوانی، این پایگاه را نابود کرده است.

جمعه ۳ ژوییه، ۱۲ تیر ۱۴۰۵ ارتش آزادی‌بخش بلوچستان اعلام کرد در دو حمله انتحاری به یک پایگاه گارد ساحلی در منطقه جیوانی بندر گوادر، ۳۰ مامور امنیتی را کشته و شمار زیادی را زخمی کرده است.

این سازمان شبه نظامی که برای استقلال بلوچستان پاکستان مبارزه می‌کند، گفت تقریباً این پایگاه را به طور کامل نابود کرده است. به گفته جیا بلوچ، سخنگوی ارتش آزادی‌بخش بلوچستان ابتدای یکی از اعضای این سازمان یک اتوبوس مملو از مواد منفجره را به سمت دروازه اصلی پایگاه راند و خسارات زیادی به بار آورد. سپس جنگجویان از چندین جهت به اردوگاه حمله کردند و تعدادی از کارکنان امنیتی را کشتند و زخمی کردند.

در حالیکه جیا بلوچ شمار کشته‌شدگان را حداقل سی تن اعلام کرد، رسانه‌های محلی به نقل از منابع امنیتی ناشناس خبر دادند در این حمله ۲۰ نیروی امنیتی کشته یا زخمی شده‌اند. این منابع ناشناس گفتند شش شبه‌نظامی نیز کشته شده‌اند.

سرفراز بوگتی، سروزیر ایالت بلوچستان در گفت‌وگو با رسانه‌های محلی، بدون بیان جزییات تأیید کرد که وضعیت در بلوچستان «بسیار بد» است.

او سپس مدعی شد که نیروهای امنیتی سازمان‌یافته با گروه‌های مسلح عاقلانه و حرفه‌ای برخورد می‌کنند و و بر ریشه‌‌کن کردن آنها تأکید کردند.

بوگتی در ادامه حمله به افغانستان را «ثمربخش» خواند و مدعی شد پاکستان: «مراکز و رهبری گروه‌های مسلح مانند طالبان پاکستان و ارتش آزادی‌بخش بلوچستان را در کابل، جنوب افغانستان و شرق افغانستان از بین برده‌است.»

سر وزیر بلوچستان در ادامه با ادعای «وجود پایگاه‌های جدایی‌طلبان بلوچ در استان قندهار افغانستان»، تهدید کرد: «اگر دولت طالبان اقدامی علیه آنها انجام ندهد، پاکستان به زودی آنها را از بین خواهد برد».

طالبان اما بارها این ادعاها را رد کرد و گفت که همه قربانیان حملات هوایی پاکستان غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان بوده‌اند. سازمان ملل متحد نیز تأیید کرد که قربانیان این حملات هوایی غیرنظامیان بوده‌اند.

پاکستان فوریه ۲۰۲۶ طی چند حمله به افغانستان دستکم ۱۸ تن را کشت. این حملات به گفته پاکستان پایگاه‌های گروه‌های وابسته به داعش را هدف قرار داد.

این سازمان در ایالت بلوچستان که وسیع‌ترین ایالت با کمترین جمعیت به شمار می‌رود، سالهاست با دولت مبارزه مسلحانه را پی گرفته است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.