ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

در حملات موشکی سپاه به مقر حزب «کومله زحمتکشان» ۹ پیشمرگه کشته شدند

این حملات با هفت موشک به منطقه «زرگویز» (زرگویزله) سلیمانیه در اقلیم کردستان عراق انجام شد. دفتر سیاسی کومله تهران را مسئول مستقیم این حملات دانست.

بامداد جمعه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵، یکی از مقرهای اصلی حزب «کومله زحمتکشان کردستان» در منطقه «زرگویز» (زرگویزله) از توابع استان سلیمانیه در شرق اقلیم کردستان عراق، هدف حملات موشکی سنگین قرار گرفت و دست‌کم ۹ پیشمرگه این حزب کشته شدند.

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی و تأیید مقامات این حزب، این حمله با چند فروند موشک قدرتمند توسط سپاه پاسداران صورت گرفته است. یکی از فرماندهان ارشد کومله در گفت‌وگو با خبرگزاری کُردی «رووداو» اعلام کرد که مقر اصلی آن‌ها در زرگویز هدف قرار گرفته و به‌دلیل تداوم آتش‌سوزی در محل، احتمال افزایش شمار قربانیان وجود دارد. عبدالله آذربار، از اعضای دفتر سیاسی حزب «کومله زحمتکشان کردستان» نیز تهران را مسئول مستقیم این حملات دانست.

منطقه زرگویز در جنوب سلیمانیه واقع شده و به‌عنوان محل استقرار اردوگاه‌های گروه‌های اپوزیسیون کُرد ایرانی شناخته می‌شود. اطلاعات رسیده حاکی از آن است که در زمان حمله، دست‌کم ۲۰ عضو تازه‌پیوسته به این گروه در مقر مذکور حضور داشته‌اند.

نهاد امنیت اقلیم کردستان نیز در بیانیه‌ای تکمیلی اعلام کرد که در مجموع «هفت فروند موشک» شلیک شده است که چهار فروند آن به زرگویز، یک فروند به قصری و دو فروند به نزدیکی روستاهای «گردی کوپانی» در سلیمانیه اصابت کرده است.

تحقیقات تیم‌های امنیتی برای تعیین دقیق خسارات جانی و مالی این حملات همچنان ادامه دارد.

اسامی جان‌باختگان

بر اساس گزارش کولبرنیوز، در این حمله موشکی ۹ پیشمرگه جان خود را از دست داده‌اند که اسامی آن‌ها به شرح زیر است:

سیاوان نیک‌خواه (۱۷ ساله، اهل بوکان)، کسری رحمان‌نژاد (۱۷ ساله، اهل بوکان)، سروش نصری (۱۷ ساله، اهل مریوان)، سینا صفری (۱۸ ساله، اهل اسلام‌آباد غرب/شاباد)، یاسین کیانپور (۲۲ ساله، اهل شازند)، ذکریا فقیه حسن‌آقا (۲۳ ساله، اهل بوکان)، رضا صادقی (۳۲ ساله، اهل بوکان)، احمد محمودی (۳۳ ساله، اهل بانه) و فرهاد قمری (۵۳ ساله، اهل دیواندره).

تاکنون جزئیات بیشتری درباره هویت و وضعیت جسمانی مجروحان این حادثه منتشر نشده است.

جمهوری اسلامی ایران بامداد دوشنبه ۲۲ تیر نیز سه حمله پهپادی به مقر حزب آزادی کردستان (پاک)، از اپوزیسیون کُرد ایرانی، در استان اربیل اقلیم کردستان انجام داد.

حملات هم‌زمان پهپادی در اربیل

هم‌زمان با عملیات موشکی در سلیمانیه، آسمان اربیل، پایتخت اقلیم کردستان نیز شاهد تنش‌های نظامی بود. دستگاه ضدتروریسم اقلیم کردستان مستقر در اربیل تأیید کرد که در ساعات اولیه بامداد روز جمعه (بین ساعت ۴:۱۹ تا ۵:۲۵ به وقت محلی)، نیروهای ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا موفق شدند هشت فروند پهپاد انتحاری حامل مواد منفجره را در آسمان اربیل رهگیری و سرنگون کنند.

جمهوری اسلامی ایران در شبانه روز گذشته حملاتی را علیه پایگاه نظامی آمریکا در اقلیم کردستان عراق انجام داد. این حملات پهپادی هیچ‌گونه تلفات جانی بر جای نگذاشته است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.