ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ترامپ بار دیگر پایان جنگ با ایران را به پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا گره زد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، بار دیگر گفت جنگ با ایران «خیلی زود» پایان خواهد یافت و احتمال داد این اتفاق پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا رخ دهد. او پیشتر نیز در ماه سپتامبر زمان مشابهی را برای پایان جنگ مطرح کرده بود، بی‌آنکه توضیح دهد چه تحول نظامی یا دیپلماتیکی مبنای این ارزیابی است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، بار دیگر گفت جنگ با ایران «خیلی زود» پایان خواهد یافت و احتمال داد این اتفاق پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا رخ دهد. ترامپ پیشتر نیز در ماه سپتامبر زمان مشابهی را برای پایان جنگ مطرح کرده بود، بدون آنکه توضیح دهد چه تحول نظامی یا دیپلماتیکی مبنای این ارزیابی است.

ترامپ جمعه ۲ اکتبر در یک گردهمایی انتخاباتی جمهوری‌خواهان در موبیل ایالت آلاباما گفت جنگ با ایران «احتمالاً درست بعد از انتخابات» پایان خواهد یافت. او کمی بعد در همان سخنرانی بار دیگر گفت جنگ «به یک شکل یا شکل دیگر» به‌زودی تمام خواهد شد و این زمان را احتمالاً پس از انتخابات میان‌دوره‌ای دانست.

انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا در ماه نوامبر برگزار می‌شود و ترامپ در هفته‌های اخیر برای حمایت از نامزدهای جمهوری‌خواه در انتخابات کنگره در کارزارهای انتخاباتی شرکت کرده است.

رئیس‌جمهوری آمریکا در سخنان خود همچنین بار دیگر گفت ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و پایان جنگ را به کاهش قیمت نفت مرتبط دانست. او گفت پس از پایان جنگ قیمت نفت کاهش خواهد یافت. ترامپ جزئیاتی درباره مذاکرات احتمالی یا شرایطی که می‌تواند به پایان جنگ منجر شود ارائه نکرد.

این دومین بار در کمتر از یک ماه است که ترامپ پایان احتمالی جنگ را به انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا مرتبط می‌کند. او ۱۲ سپتامبر در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره زمان پایان جنگ گفته بود که انتظار دارد جنگ «احتمالاً درست بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای» پایان یابد. ترامپ در آن زمان مدعی شده بود ایران تلاش می‌کند تا زمان انتخابات مقاومت کند تا بر روند سیاسی در آمریکا اثر بگذارد. او مدرکی برای این ادعا ارائه نکرد.

ترامپ در سخنرانی روز جمعه همچنین از ادامه حضور نظامی آمریکا در جنگ دفاع کرد و گفت هدف اصلی دولت او جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است. او بار دیگر حملات بمب‌افکن‌های آمریکایی به تأسیسات هسته‌ای ایران را بخشی از تحقق این هدف معرفی کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا تاکنون توضیح نداده است که اشاره مکرر او به زمان پس از انتخابات میان‌دوره‌ای بر اساس برنامه مشخصی برای پایان عملیات نظامی، مذاکرات با ایران یا ارزیابی دیگری از روند جنگ است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.