ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هشدار دولت آلمان به شهروندانش برای سفر به ترکیه و پاسخ آنکارا

در پی پرتنش‌تر شدن روابط آلمان و ترکیه بر سر بازداشت یک فعال حقوق بشر آلمانی، وزیر خارجه آلمان نسبت به امنیت ترکیه به شهروندان کشورش هشدار داد.

بازداشت یک آلمانی فعال حقوق بشر در ترکیه بحران موجود در روابط آلمان و ترکیه را تشدید کرد. وزیر خارجه آلمان از تجدیدنظر در سیاست این کشور در قبال ترکیه سخن گفت. ترکیه در واکنش این اظهارات را «بی‌مسئولیتی بزرگ سیاسی» خواند.

زیگمار گابریل، وزیر خارجه آلمان از تجدیدنظر در سیاست این کشور در قبال ترکیه سخن گفت.

زیگمار گابریل، وزیر خارجه آلمان پنج‌شنبه ۲۰ ژوئیه / ۲۹ تیر در برلین به شهروندان آلمانی نسبت به سفر به ترکیه هشدار داد و خواهان بازگشت به ارزش‌های اروپایی شد.

گابریل افزود دولت آلمان در برابر تشدید بحران در روابط این کشور و ترکیه همواره محتاطانه پاسخ داده و امیدوار بوده که ترکیه در رفتار خود تجدید نظر کند اما بارها و بارها ناامید شده است.

ترکیه روز چهارشنبه ۵ ژوئیه / ۱۴ تیر ۱۰ فعال حقوق بشری را در جریان برگزاری یک سمینار در جزیره «بیوک آدا»ی استانبول بازداشت کرد. خانم ایدل اِسر، مدیر بخش ترکیه عفو بین‌الملل و همچنین یک فعال آلمانی به نام پتِر اشتویتنر در میان بازداشت‌شدگان بودند.

بازداشت این فعال حقوق بشر آلمانی بار دیگر تنش دیپلماتیک میان دو کشور را تشدید کرد. روز گذشته، چهارشنبه ۱۹ ژوئیه / ۲۸ تیر، وزارت خارجه آلمان در برلین، علی کمال آیدین، سفیر ترکیه را برای پاسخگویی درباره این بازداشت‌ها احضار کرد و در ادامه وزارت خارجه ترکیه این اقدام آلمان را دخالت در امور داخلی خود دانست.

زیگمار گابریل به‌دلیل این رویدادها سفر تعطیلاتی خود را قطع کرد و به برلین آمد.

وزیر خارجه آلمان با بیان این‌که اطمینان حقوقی برای سرمایه‌گذاری در ترکیه وجود ندارد و سرمایه‌گذاران خارجی ممکن است به اتهام همکاری با تروریست‌ها بازداشت شوند، از قصد خود برای تجدیدنظر در ضمانت‌های دولتی برای سرمایه‌گذاران آلمانی در ترکیه نیز خبر داد.

گابریل گفت بازداشت فعالان حقوق بشر در ترکیه نشان می‌دهد که در این کشور شهروندان آلمانی از بازداشت‌های خودسرانه دیگر در امان نیستند.

دادگاه ترکیه روز سه‌شنبه ۱۸ ژوئیه / ۲۷ تیر به ماندن شش نفر از فعالان حقوق بشر بازداشت‌شده در زندان رأی داد. ایدل اِسر و پتِر اشتویتنر نیز در میان آن‌ها هستند. چهار نفر از بازداشت‌شدگان آزاد شدند.

رسانه‌های آلمانی می‌گویند از کودتای نافرجام ژوئیه سال گذشته در ترکیه تاکنون ۱۰ شهروند آلمانی در این کشور بازداشت شده‌اند که در میان آن‌ها روزنامه‌نگاران و فعالان حقوق بشر دیده می‌شوند.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان روز پنج‌شنبه در واکنش به سخنان گابریل درباره بازنگری در سیاست آلمان در قبال ترکیه بر روی شبکه توئیتر اعلام کرد که چنین اقدامی «لازم و ضروری» است.

«بی‌مسئولیتی بزرگ سیاسی آلمان»

ابراهیم کالین، سخنگوی رجب طیب اردوغان، سخنان گابریل را با انگیزه داخلی دانست و دولت آلمان را متهم به «بی‌مسئولیتی بزرگ سیاسی» کرد.

به‌گفته سخنگوی اردوغان، توضیحات درباره اقدامات اقتصادی که مبتنی بر انگیزه‌های سیاسی است دلایلی غیرقابل قبول برای نگرانی‌های امنیتی در سفر به ترکیه است.

ابراهیم کالین ضمن ابراز امیدواری از فاصله گرفتن دولت آلمان از این مواضع گفت ترکیه روابط خوبی با آلمان دارد و می‌خواهد چنین نیز بماند.

روابط ترکیه و آلمان از زمان کودتای نافرجام ترکیه و دستگیری‌های گسترده، و در ادامه آن همه‌پرسی قانون اساسی این کشور و لغو برخی سخنرانی‌های تبلیغاتی مقامات ترکیه در آلمان به دلایل امنیتی، روزبه‌روز پرتنش‌تر شده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.