ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رای دادگاه برلین: دولت آلمان موظف به صدور ویزا برای خانواده مشمول برنامه پذیرش افغانستانی‌ها است

در بین افراد مشمول این برنامه، فعالان حقوق زنان، روزنامه‌نگاران، قضات، هنرمندان و کسانی قرار دارند که به دلیل فعالیت‌هایشان در حوزه دموکراسی و برابری جنسیتی، در افغانستان در خطر جدی قرار دارند.

دادگاه اداری برلین روز سه‌شنبه ۱۷ تیر/ ۸ ژوئیه در حکمی فوری اعلام کرد دولت فدرال آلمان موظف است برای یک خانواده ۱۴ نفره افغانستانی که پیش‌تر وعده پذیرش از سوی دولت دریافت کرده‌اند، ویزای ورود صادر کند. این خانواده هم‌اکنون در پاکستان اقامت دارد و در خطر اخراج به افغانستان تحت حاکمیت طالبان است.

بر اساس رای دادگاه، دولت آلمان با صدور «تصمیمات معتبر و غیرقابل فسخ مبنی بر پذیرش آن‌ها» به تعهد حقوقی خود در قبال این خانواده پایبند شده و نمی‌تواند به‌صورت یک‌جانبه از این تعهد عقب‌نشینی کند. دادگاه تاکید کرد که «آلمان از این تعهد داوطلبانه نمی‌تواند صرف‌نظر کند».

وزارت امور خارجه آلمان پس از این رای موظف است بلافاصله اقدام به صدور ویزا کند، هرچند احتمال تجدیدنظرخواهی در دادگاه عالی برلین-براندنبورگ وجود دارد که ممکن است اجرای حکم را به تاخیر بیندازد.

دادگاه اعلام کرد که در مورد این خانواده هیچ نگرانی امنیتی وجود ندارد و هویت اعضای خانواده به‌طور کامل تایید شده است. این خانواده از ترس بازگردانده شدن به افغانستان، جایی که جان‌شان به دلیل تهدیدهای طالبان در خطر است، به دادگاه شکایت برده بودند. دادگاه نیز این تهدید را «قابل پذیرش» ارزیابی کرده است.

این در حالی است که دولت ائتلافی جدید آلمان متشکل از اتحادیه دموکرات‌مسیحی و حزب سوسیال‌دموکرات از ماه مه برنامه‌های پذیرش ویژه برای افغانستانی‌های در معرض خطر را متوقف کرده است. طبق آمار وزارت امور خارجه، حدود ۲۴۰۰ نفر همچنان در پاکستان منتظر دریافت ویزای ورود به آلمان هستند.

سازمان «پل هوایی کابل» (Kabul Luftbrücke) که مسئول حمایت حقوقی از این مهاجران است، اعلام کرد در حال پیگیری بیش از ۴۰ پرونده مشابه در دادگاه‌های برلین است. اوا بایر، سخنگوی این سازمان، در ماه ژوئن (خرداد) گفته بود که بسیاری از این افراد با اتکا به وعده‌های رسمی آلمان کشور خود را ترک کرده‌اند.

در بین افراد مشمول این برنامه، فعالان حقوق زنان، روزنامه‌نگاران، قضات، هنرمندان و کسانی قرار دارند که به دلیل فعالیت‌هایشان در حوزه دموکراسی و برابری جنسیتی، در افغانستان در خطر جدی قرار دارند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.