ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

توقف رویداد فرهنگی و هنری «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران

رویداد «هفته دیزاین تهران» در محل دانشگاه تهران متوقف شد. دانشگاه تهران دلیل را «احتمال بروز حادثه» عنوان کرده اما همزمان خبرگزاری امنیتی فارس «بیانیه بسیج دانشجویی» و «حضور افرادی بدون حجاب» را دلیل این توقف اعلام کرده است.

رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران روز یکشنبه ۲۵ آبان، پس از چند روز حواشی و انتشار ویدئوهایی در شبکه‌های اجتماعی، متوقف شد. دانشگاه تهران در اطلاعیه رسمی خود علت این تصمیم را «کثرت کم‌نظیر جمعیت» و «مخاطرات ایمنی ناشی از تراکم بازدیدکنندگان» اعلام کرد و توضیح داد که ترکیب نور و ادوات برقی در کنار ازدحام، احتمال بروز حادثه را افزایش داده است.

با این حال، ابهام در مورد «اختلال پیش‌آمده» که در بیانیه دانشگاه به آن اشاره شده، هم‌زمان با روایت‌های متفاوت رسانه‌های حکومتی و نهادهای دانشجویی قرار گرفت. خبرگزاری مهر شب پیش از توقف این رویداد مدعی شده بود که دلیل تعطیلی، انتشار ویدئویی «با محتوای نامناسب مربوط به وضعیت حجاب برخی بازدیدکنندگان» بوده است.

فارس، رسانه نزدیک به سپاه پاسداران، روز یکشنبه توقف «هفته دیزاین تهران» را نتیجه انتشار یک «ویدئوی مبتذل» و اعتراض بسیج دانشجویی پردیس هنرهای زیبا دانست. بسیج دانشجویی در بیانیه‌ای این رویداد را «نماد افت استانداردهای علمی» و «تبدیل دانشگاه به محل سرگرمی‌های ناهنجار» توصیف کرده و از «ورود بی‌ضابطه» بازدیدکنندگان انتقاد کرده بود.

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان نیز در نامه‌ای به وزیر علوم، این نمایشگاه را «اتفاقی ناگوار» و «نمکی بر زخم اقدامات ضدفرهنگ» خواند و خواستار برخورد با عوامل اجرایی آن شد.

«هفته دیزاین تهران» از ۲۰ تا ۲۶ آبان در ۶۴ نقطه پایتخت در حال برگزاری است و دانشگاه تهران تأکید کرده که علاقه‌مندان می‌توانند بازدید خود را در سایر نقاط ادامه دهند.

این رویداد طی روزهای گذشته با استقبال گسترده روبه‌رو شده بود و انتشار ویدئوهایی از حضور پرشمار بازدیدکنندگان در فضای مجازی، بحث‌های گسترده‌ای درباره فشار نهادهای امنیتی–دانشجویی بر فعالیت‌های فرهنگی دانشگاهی برانگیخته است.

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.