ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تخلیه ساحل‌های سئوتا؛ صدها مهاجر به اردوگاه بندر منتقل شدند

مقام‌های اسپانیا صدها مهاجر را که هفته‌ها در اقامتگاه‌های موقت در دو ساحل سئوتا، منطقه تحت حاکمیت اسپانیا در شمال آفریقا، سکونت داشتند، تخلیه و به اردوگاهی در بندر این منطقه منتقل کردند. این اقدام با درگیری میان برخی مهاجران و پلیس همراه شد.

اقامتگاه‌های موقتی که مهاجران طی هفته‌های گذشته در دو ساحل ترامپولین و بنیتس در سئوتا برپا کرده بودند، جمعه ۲۷ شهریور / ۱۸ سپتامبر تخلیه شد. پلیس مهاجران را به اردوگاهی در بندر سئوتا هدایت کرد؛ جایی که دولت اسپانیا برای اسکان دست‌کم یک هزار و ۸۰۰ نفر چادر برپا کرده است.

بیشتر این مهاجران روزهای ۸ و ۹ مرداد / ۳۰ و ۳۱ ژوئیه، در جریان هجوم گسترده از مراکش به سمت سئوتا، با شنا کردن از موانع مرزی عبور کرده بودند.

با این حال، مشخص نیست ظرفیت اردوگاه جدید برای اسکان همه مهاجران کافی باشد. بر اساس گزارش رسانه‌ها، حدود سه تا چهار هزار مهاجر طی نزدیک به یک ماه گذشته در سئوتا حضور داشته‌اند. در میان افرادی که قرار است به اردوگاه بندر منتقل شوند، شماری کودک و نوجوان نیز هستند که باید به مراکز اقامتی ویژه منتقل شوند.

درگیری در مسیر انتقال به اردوگاه

پلیس مهاجران را به گروه‌های مختلف تقسیم کرد و آن‌ها را به صورت پیاده به بندر، در فاصله حدود دو کیلومتری، منتقل کرد. تصاویر TVE، تلویزیون دولتی اسپانیا، نشان می‌داد که این روند در همه موارد مسالمت‌آمیز نبوده است.

صبح جمعه، هنگام انتقال نخستین گروه‌ها، میان برخی مهاجران و پلیس درگیری‌هایی رخ داد. ده‌ها مهاجر تلاش کردند با هجوم به اردوگاه تازه‌تأسیس، برای خود جایی در آن پیدا کنند، اما پلیس مانع ورود آن‌ها شد. بر اساس ویدئوهای منتشرشده از سوی روزنامه منطقه‌ای «ال فارو دِ سئوتا»، در این درگیری‌ها چند نفر زخمی شدند.

پس از ورود مهاجران به اردوگاه، هویت آن‌ها ثبت و بازرسی امنیتی انجام می‌شود و افراد باید از دستگاه فلزیاب عبور کنند. در داخل چادرها نیز تخت‌های دوطبقه برای اسکان آن‌ها آماده شده است.

دولت اسپانیا به‌دنبال بازگرداندن «روال عادی» به سئوتا

سه ساعت پیش از آغاز انتقال مهاجران، نیروهای گاردیا سیویل، پلیس شبه‌نظامی اسپانیا، در هر دو ساحل مستقر شده بودند. این نیروها مهاجران را جمع‌آوری و سپس آن‌ها را به گروه‌های مختلف تقسیم کردند تا به پلیس تحویل داده شوند. بر اساس آمار رسمی، در مجموع حدود ۲۴۰ مأمور پلیس در این عملیات مشارکت داشتند.

دولت مرکزی اسپانیا به نخست‌وزیری پدرو سانچز می‌گوید هدف از انتقال مهاجران به بندر، بازگرداندن وضعیت عادی به سئوتاست. تلاش‌های پیشین برای ایجاد اردوگاه‌های موقت در ساختمان‌های خالی، بارها با مخالفت دولت محافظه‌کار منطقه‌ای سئوتا روبه‌رو شده بود. دولت مرکزی همچنین از همکاری نکردن مقام‌های محلی انتقاد کرده است.

بندر سئوتا عملاً به آخرین گزینه دولت تبدیل شد، زیرا این بندر زیر نظر وزارت حمل‌ونقل دولت مرکزی در مادرید قرار دارد. تنها یک روز پیش از آغاز انتقال مهاجران نیز دادگاه ملی اسپانیا در مادرید شکایت یک اتحادیه پلیس علیه ایجاد اردوگاه در بندر را رد کرده بود. این اتحادیه استدلال کرده بود که بندر بخشی از زیرساخت‌های حیاتی محسوب می‌شود.

انتقاد رهبر حزب مردم از دولت

آلبرتو نونیِس فِیخو، رهبر حزب «مردم» (PP)، بزرگ‌ترین حزب مخالف دولت اسپانیا، از درگیری‌های رخ‌داده هنگام انتقال مهاجران برای انتقاد دوباره از دولت استفاده کرد.

فِیخو گفت این افراد صرفاً مهاجر نیستند، بلکه کسانی هستند که «علیه نظم عمومی و نیروهای امنیتی» اقدام کرده‌اند. او افزود دولت «قادر نیست نظم عمومی را در یک شهر اسپانیایی حفظ کند» و بار دیگر خواستار اخراج فوری همه مهاجران، از جمله افراد زیر سن قانونی شد.

دولت اسپانیا در مقابل تأکید می‌کند که اخراج مهاجران تنها پس از بررسی وضعیت هر فرد به صورت جداگانه امکان‌پذیر است. همچنین کودکان و نوجوانان تا زمانی که والدین آن‌ها پیدا نشده باشند، مشمول اخراج نمی‌شوند.

بر اساس آمار دولت، از زمان هجوم مهاجران به سئوتا تاکنون برای حدود یک هزار و ۸۰۰ نفر روند اخراج آغاز شده است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.