ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

استقرار بیش از ۵۰ یگان ارتش در مرزها؛ شناسایی فرودگاه‌های متروکه و نقاط احتمالی هلی‌برن نظامیان آمریکایی

جهانشاهی اذعان کرد تعدادی از پادگان‌های نیروی زمینی در جریان جنگ هدف حمله قرار گرفته‌اند و «صدها هزار مترمربع» از ساختمان‌های نظامی تخریب شده‌اند. او گفت در یکی از پادگان‌ها ۱۰ آسایشگاه مورد حمله قرار گرفت، اما مدعی شد پراکنده‌سازی نیروها و اقدامات پدافند غیرعامل باعث شد شمار تلفات بسیار کمتر از آن چیزی باشد که در صورت استقرار نیروها در ساختمان‌های اصلی رخ می‌داد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی اعلام کرد بیش از ۵۰ یگان رزمی و پشتیبانی در امتداد مرزهای ایران مستقر شده‌اند و ارتش برای مقابله با احتمال ورود نیروهای نظامی متجاوز به خاک ایران، نقاط احتمالی نفوذ و حتی فرودگاه‌های متروکه‌ای را که ممکن است برای فرود هواپیما مورد استفاده قرار گیرند، شناسایی کرده است.

امیر سرتیپ علی جهانشاهی در گفت‌وگویی با خبرگزاری فارس که شنبه ۱۸ مهر منتشر شد، گفت این استقرار از زمان آغاز دور اخیر جنگ انجام شده و یگان‌های مستقر شامل تیپ‌های متحرک و واکنش سریع، واحدهای زرهی و مکانیزه و همچنین یگان‌های توپخانه، مهندسی، موشکی و پهپادی هستند. به گفته او، این نیروها از شمال‌غرب و غرب تا جنوب‌غرب ایران و همچنین از شرق تا جنوب‌شرق و سواحل مکران پراکنده شده‌اند.

جهانشاهی گفت در جریان انتقال این نیروها، مهمات و تجهیزات سنگین هم به مناطق مرزی منتقل شده و مجموع پیمایش جاده‌ای نیروهای زمینی از ۹ میلیون کیلومتر فراتر رفته است. او گفت که بخش مهمی از این جابه‌جایی‌ها شبانه و در شرایطی انجام شده که هواپیماها و پهپادهای طرف مقابل قادر به شناسایی و هدف قرار دادن ستون‌های نظامی بوده‌اند. فرمانده نیروی زمینی این استقرار را یکی از عواملی دانست که، به گفته او، مانع ورود نیروهای خارجی از مرزهای زمینی شده است.

او همچنین تاکید کرد این یگان‌ها پس از پایان مرحله نخست درگیری‌ها به پادگان‌های اصلی بازنگشته‌اند و همچنان در مناطق مرزی حضور دارند. جهانشاهی گفت بخشی از نیروها در مناطقی با دمای بیش از ۵۰ درجه و رطوبت بالا مستقرند و در بعضی مناطق نیز با کمبود امکانات روبه‌رو هستند، اما ارتش وضعیت آمادگی عملیاتی آن‌ها را حفظ کرده است.

یکی از بخش‌های مهم این مصاحبه به احتمال عملیات زمینی یا هلی‌برن نیروهای نظامی آمریکایی در داخل ایران مربوط بود. جهانشاهی گفت ارتش در سراسر کشور عملیات شناسایی انجام داده و مناطقی را که احتمال فرود هواپیما یا حضور نیروهای دشمن در آن‌ها وجود دارد، بررسی کرده است. او به‌طور مشخص از «فرودگاه‌های متروکه» نام برد و گفت برای مقابله با چنین سناریویی، یگان‌های مشخصی در نظر گرفته شده‌اند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش همچنین گفت تجربه جنگ ۱۲روزه باعث بازنگری در طرح‌های عملیاتی ارتش شده است. به گفته او، ساختار و سازمان رزم برخی یگان‌ها تغییر کرده و تجهیز نیروها به تسلیحات «دقیق‌زن، هوشمند و شبکه‌پذیر» در دستور کار قرار گرفته است. ارتش همچنین اقدام به ساخت تونل، کانال، سنگر و مواضع آتش در داخل پادگان‌ها کرده تا احتمال تلفات انسانی و آسیب به تجهیزات در حملات هوایی کاهش یابد.

جهانشاهی اذعان کرد تعدادی از پادگان‌های نیروی زمینی در جریان جنگ هدف حمله قرار گرفته‌اند و «صدها هزار مترمربع» از ساختمان‌های نظامی تخریب شده‌اند. او گفت در یکی از پادگان‌ها ۱۰ آسایشگاه مورد حمله قرار گرفت، اما مدعی شد پراکنده‌سازی نیروها و اقدامات پدافند غیرعامل باعث شد شمار تلفات بسیار کمتر از آن چیزی باشد که در صورت استقرار نیروها در ساختمان‌های اصلی رخ می‌داد. او آمار مشخصی از کشته‌ها ارائه نکرد.

این مقام ارتش در بخش دیگری از سخنانش گفت که نیروی زمینی در جریان جنگ عملیات موشکی انجام داده و همراه دیگر بخش‌های نیروهای مسلح «هزاران پهپاد آرش» را به سوی پایگاه‌های آمریکا در منطقه و اسرائیل پرتاب کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.