ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نیروهای امنیتی دست‌کم چهار شهروند کُرد دیگر را بازداشت کرده‌اند

در پی جنگ ۱۲ روزه اسرائیل و ایران موج بازداشت شهروندان کُرد در ایران ادامه دارد. نیروهای وزارت اطلاعات در روزهای گذشته دست‌کم چهار نفر دیگر را در بوکان، کامیاران و نقده بازداشت کرده‌اند.

به‌گزارش شبکه حقوق بشر کردستان، نیروهای وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی چهار شهروند کُرد به نام‌های ابراهیم جانه‌فرد، لقمان احمدپور، سیروان عزیزی و روناک دشتی را در روزهای اخیر بازداشت کردند.

بنا به این گزارش، نیروهای وزارت اطلاعات در کامیاران روناک دشتی را چهارشنبه ۲۵ تیر بازداشت و به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی در سنندج منتقل کرده‌اند.

ابراهیم جانه‌فرد، زندانی سیاسی سابق نیز شنبه ۲۱ تیر در بوکان بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه منتقل شده است.

او پیش از این در سال ۱۴۰۱، پس از بازگشت از اقامت کوتاهی در اقلیم کردستان عراق، بازداشت و پس از چند هفته بازجویی با قرار وثیقه آزاد شده بود. در اردیبهشت ۱۴۰۲، شعبه ۱۱۰ دادگاه کیفری دو شهرستان بوکان او را به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» از طریق عضویت در یکی از احزاب اپوزیسیون کُرد، به دو سال حبس تعزیری محکوم کرده بود.

شبکه حقوق بشر کردستان افزوده است که نیروهای وزارت اطلاعات درشهرهای بوکان و نقده طی هفته‌های گذشته لقمان احمدپور، از زخمی‌شدگان جنبش «ژن، ژیان، ئازادی»، و سیروان عزیزی را هم بازداشت کرده‌اند اما از سرنوشت آن‌ها تاکنون هیچ اطلاعی در دست نیست.

شبکه حقوق بشر کردستان پیش از این در گزارش دیگری خبر داده بود که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی چهارشنبه ۲۵ تیر اسعد صدیقی، عضو گروه کوهنوردی «هه‌لو» را در روستای «کاومله» سقز بازداشت کرد. همچنین، یوسف قربانی در تاریخ ۲۲ تیر در بوکان دستگیر شده و از آن زمان تاکنون از حق دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده محروم بوده است.

این بازداشت‌ها در ادامه موج جدیدی از دستگیری‌ها صورت می‌گیرد که پس از حمله اسرائیل به ایران و اعلام آتش‌بس آغاز شده است. به‌گفته شبکه حقوق بشر کردستان از آن زمان بیش از ۳۲۲ شهروند کُرد در شهرهای مختلف استان‌های ایلام، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، تهران و خراسان شمالی بازداشت شده‌اند.

همچنین، ده‌ها فعال کُرد، زندانی سیاسی سابق و اعضای خانواده فعالان مقیم خارج از کشور نیز به ستادهای خبری اداره اطلاعات یا دفاتر سازمان اطلاعات سپاه احضار و برای ساعت‌ها مورد بازجویی قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.