ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شخصیت‌های اسرائیلی خواستار «تحریم‌های فلج‌کننده» علیه اسرائیل به‌دلیل گرسنگی دادن به مردم غزه شدند

۳۱ شخصیت برجسته اسرائیلی، تل‌آویو را به «کارزار وحشیانه» متهم کرده و در نامه‌ای خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شدند.

در پی وحشت فزاینده از گرسنگی‌دادن دولت اسرائیل به مردم غزه، گروهی از شخصیت‌های برجسته اسرائیل، از جمله دانشگاهیان، هنرمندان و روشنفکران، در نامه‌ای خواستار اعمال «تحریم‌های فلج‌کننده» جامعه بین‌المللی علیه اسرائیل شدند.

به‌گزارش روزنامه گاردین، این نامه را ۳۱ نفر، از جمله یووال آبراهام، کارگردان مستند «جز این سرزمین جایی نیست» و برنده جایزه اسکار؛ گای دیویدی، مستندساز و برنده جایزه بین‌المللی اِمی؛ آری فولمن، فیلمنامه‌نویس و کارگردان برنده جایزه گلدن گلوب؛ ناداو لاپید، فیلمنامه‌نویس و کارگردان برنده جایزه خرس طلایی جشنواره فیلم برلین؛ مایکل بن‌یر، دادستان کل سابق اسرائیل؛ آبراهام بورگ، رئیس سابق پارلمان اسرائیل (کنست) و رئیس سابق آژانس یهود؛ و شماری از برندگان جایزه معتبر اسرائیل، بالاترین افتخار فرهنگی این کشور، امضا کرده‌اند.

آن‌ها در این نامه، اسرائیل را به «گرسنگی دادن مردم غزه تا سرحد مرگ و برنامه‌ریزی برای حذف اجباری میلیون‌ها فلسطینی از نوار غزه» متهم کرده‌اند.

در نامه آمده است:

جامعه بین‌المللی باید تحریم‌های فلج‌کننده علیه اسرائیل را تا زمانی که این کارزار متوقف و آتش‌بس دائمی برقرار شود، اعمال کند.

این نامه هم به دلیل انتقاد صریح از اسرائیل و هم به دلیل شکستن تابوی حمایت از تحریم‌های بین‌المللی شدید، در کشوری که سیاستمداران قوانینی را برای هدف قرار دادن حامیان چنین اقداماتی تصویب کرده‌اند، حائز اهمیت است.

از دیگر امضاکنندگان این نامه می‌توان به میخال نَعمان، نقاش؛ رعنان الکساندروویچ، مستندساز برنده جایزه هیئت داوران جشنواره ساندنس ؛ ساموئل مائوز، کارگردان فیلم «لبنان» برنده شیر طلایی جشنواره ونیز؛ آهارون شبطای، شاعر؛ و اینبال پینتو، طراح رقص، اشاره کرد.

 نگرانی‌های فزاینده در داخل اسرائیل

در پی انتشار تصاویر کودکان فلسطینی دچار سوءتغذیه و گزارش‌هایی از تیراندازی نیروهای اسرائیلی به فلسطینی‌های گرسنه در مراکز توزیع غذا، وحشت فزاینده بین‌المللی از روند جنگ اسرائیل در غزه بیش از پیش در داخل خود اسرائیل – و در میان جوامع یهودی در سراسر جهان – گسترش یافته است.

این نامه در حالی منتشر شده که بر اساس گزارش وزارت بهداشت غزه، بیش از ۶۰ هزار فلسطینی در جنگ ۲۱ ماهه اسرائیل و غزه کشته شده‌اند.

 گزارش‌های جدید گروه‌های حقوق بشری

روز دوشنبه ۶ مرداد / ۲۸ ژوئیه، «بتسیلم» و «پزشکان برای حقوق بشر اسرائیل»، دو گروه حقوق بشری شناخته‌شده در اسرائیل، برای نخستین بار گزارش‌هایی منتشر کردند که در آن‌ها گفته شده بود اسرائیل در حال اجرای سیاست «نسل‌کشی» علیه فلسطینی‌ها در غزه است. بدین ترتیب، گروه‌های حقوق بشری اسرائیلی تابوی دیگری را شکستند.

یکشنبه گذشته نیز جنبش اصلاحات، بزرگترین فرقه یهودی در ایالات متحده آمریکا، اعلام کرد که دولت اسرائیل در گسترش قحطی در غزه «مقصر» است. این جنبش اظهار داشت:

هیچ کس نباید نسبت به گرسنگی فراگیر هزاران نفر در غزه بی‌اعتنا بماند. هیچ کس نباید وقت خود را صرف بحث بر سر تعاریف فنی بین قحطی و گرسنگی فراگیر کند. وضعیت اسفناک و مرگبار است. نباید این استدلال را بپذیریم که چون حماس دلیل اصلی گرسنگی یا در آستانه گرسنگی قرار گرفتن بسیاری از مردم غزه است، دولت یهودی در این فاجعه انسانی مقصر نیست. واکنش اخلاقی اولیه در مواجهه با چنین فاجعه انسانی گسترده‌ای باید با قلب‌های رنج‌دیده آغاز شود.

جنبش اصلاحات افزود:

مسدود کردن غذا، آب، دارو و برق – به‌ویژه برای کودکان – غیرقابل دفاع است. نگذاریم غم ما به بی‌تفاوتی تبدیل شود و عشق ما به اسرائیل چشمان ما را در برابر فریاد آسیب‌پذیران کور کند. بیایید به چالش اخلاقی این لحظه پاسخ دهیم.

اظهارات مقامات سابق

واکنش‌های اخیر، در پی اظهارات ایهود اولمرت، نخست‌وزیر سابق اسرائیل، در اوایل ماه جاری صورت می‌گیرد که به گاردین گفته بود «شهر بشردوستانه»‌ای که وزیر دفاع اسرائیل پیشنهاد ساخت آن را بر روی ویرانه‌های رفح داده، اردوگاه کار اجباری خواهد بود و وادار کردن فلسطینی‌ها به زندگی در آن به‌منزله پاک‌سازی قومی.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به‌همراه مقامات و سازمان‌های غیردولتی راست‌گرا همچنان وجود قحطی در غزه را که توسط اسرائیل ایجاد شده است، انکار می‌کنند. این در حالی است که شواهد بسیاری بر خلاف نظر آن‌ها وجود دارد؛ از جمله داده‌های امنیت غذایی سازمان ملل، « طبقه‌بندی یکپارچه مراحل امنیت غذایی» (IPC) ابزاری برای ارزیابی امنیت غذایی و میزان سوءتغذیه و گرسنگی، و اذعان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا به «گرسنگی واقعی» در غزه.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کوله امداد دیجیتال

    نابودگر !